Matias Rissanen sopimukseen ja täydentää maalivahtikolmikon - PK:n kausi alkaa kesäkuun 11. päivä
Julkaistu: 13.05.2021 20.00

Matias Rissanen sopimukseen ja täydentää maalivahtikolmikon - PK:n kausi alkaa kesäkuun 11. päivä

PK-37 ja Matias Rissanen solmivat helatorstaina vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Näin 23-vuotias maalivahti aloittaa kahdeksannen kautensa edustusjoukkueen maalilla. Ensimmäisen kerran Rissanen nousi edustusjoukkueen rinkiin ollessaan 16-vuotias.

Joukkueen muut maalivahdit ovat kokenut Ville Kosonen ja tärkeitä harjoitusminuutteja aikuisten mukana keräävä B-juniori-ikäinen Rainer Vasara.

- Hyvillä mielin jatkan Pallo-Kerhossa. Meillä on hyvä joukkue jalkeilla ja motivaationi pelaamiseen on korkealla, kertoo tuoreeltaan Rissanen.

Rissanen on opiskellut Jyväskylässä ja saapui nyt kesäksi Iisalmeen tekemään töitä ja pelaamaan.

- Jyväskylässä opiskelen ja siellä olen pitänyt kuntoani yllä. Täällä Iisalmessa olen ollut jo useamman kerran joukkueen mukana harjoituksissa. Viime kaudella sain hyvin peliaikaa PK:ssa ja se on tavoite myös tällä kaudella. Syyskuussa menen sitten takaisin Jyväskylään ja pelaan sieltä käsin loppukauden Iisalmessa, kertoo Rissanen.

Mitä tavoitteita Rissanen asettaa itselleen ensi kaudelle tässä vaiheessa pelaajauraa?

- Kokonaisvaltaisesti haluan mennä eteenpäin maalivahtina. Terävyyttä haluan saada koko ajan lisää ja olen yrittänyt hakea harjoitteluun lisää tempoa ja sitä kautta terhakkuutta otteisiin. Joukkueena meillä on hyvänä tavoitteena tavoitella sarjan ykköspaikkaa, sanoo hyvänä lähitorjujana tunnettu Rissanen.

Sarjakausi Pallo-Kerhon edustusjoukkueella alkaa kesäkuun 11. päivä Lehmossa ja ensimmäinen kotiottelu on vuorossa perjantaina kesäkuun 18. päivä, jolloin Sankariniemelle saapuu viime vuoden lohkovoittaja jyväskyläläinen FC Blackbird.

Ennen sarjakautta joukkue pelaa vielä muutaman harjoitusottelun. Ensimmäisen niistä jo tulevana lauantaina Kuopiossa SM-sarjaan valmistautuvaa KuPS:n A-junioreita vastaan.

Mitä muita joukkueita Rissanen veikkaa sarjan kärkipäähän?

- Viime vuonna tuli pelattua melkein kaikkia sarjan joukkueita vastaan. Blackbird tulee olemaan kova tänäkin vuonna. Samoin olen kuullut, että AC Barca on kovasti vahvistunut, päättää PK:n luottoveskari Rissanen.

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen