Kettunen, Norring ja Huttunen pistepörssin kärkinimet
Julkaistu: 21.10.2021 22.35

Kettunen, Norring ja Huttunen pistepörssin kärkinimet

Päättyneellä kaudella vaihtuva kolmen hengen raati valitsi jokaisessa edustusjoukkueen kotiottelussa kolme parasta PeeKoo-pelaajaa kentältä. Ottelun parhaaksi pelaajaksi raadin valitsema kotijoukkueen pelaaja sai kolme Yläsavolainen ja Iisalmelainen pistepörssipistettä. Toiseksi paras kaksi ja kolmanneksi paras yhden pisteen.

Kun ottelut ovat nyt pelattu ja pisteet laskettu yhteen, voittajaksi pelasi itsensä keskikentän keskustassa kaudella esiintynyt 18-vuotias Visa Kettunen 13 pisteellä.

Toiseksi sijoittui paljon myös keskikentän keskustassa Kettusen vierellä pelannut 29-vuotias Joni Norring 10 pisteellä ja kolmanneksi useimmiten puolustuksen keskustassa pelannut 20-vuotias Mikki Huttunen 5 pisteellä.

Kaiken kaikkiaan pistepörssipisteitä kauden kotiotteluista sai yksitoista eri pelaajaa. Lisäksi pisteitä kuittasivat yhdet ottelut mieheen pelanneet maalivahdit Aimo Jauhiainen, sekä päätösottelussa useiden loukkaantumisien ja pelikiellon vuoksi yhden ottelun comebäckin tehnyt ja kylmän viileästi pilkun sisään laittanut Jarno Leinonen.


Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen