TERVETULOA PALLO-KERHO 37:ään!

PK-37 on Iisalmen suurin jalkapalloseura, jonka joukkueissa palloilee yli 300 lasta, nuorta ja aikuista 5-vuotiaista alkaen. PK-37 on Suomen Palloliiton tähtiseura.

Toimintamme on lähes ympärivuotista. Joukkueidemme valmentajat ovat koulutettuja, jalkapallosta ja lasten liikuttamisesta innostuneita vapaaehtoistyöntekijöitä. Joukkueiden ympärillä on myös sitoutuneet toimihenkilöt, jotka omalta osaltaan tukevat lasten harjoittelua, yhdessä tekemistä ja touhuamista.

Voidakseen hyvin lapsi tarvitsee paljon liikuntaa, ikäistään seuraa, onnistumisen kokemuksia, haasteita kehittyä ja tunteen kuulua ryhmään. Tätä kaikkea joukkueurheilu parhaimmillaan on ja siihen me pyrimme myös PK:ssa!

Haluamme toivottaa kaikki lähialueen lapset ja nuoret tervetulleeksi seuraamme. Kokeileminen on kaikille ilmaista, ja tarvittaessa Olvi-säätiön tuen turvin voimme tarjota harrastusmahdollisuuden myös vähävaraisten perheiden lapsille.

Ohessa jokaisen ikäluokan harjoitusajat ja yhteyshenkilöt. Rohkeasti vain mukaan uuteen!

PK-37 järjestää futisstartteja, jalkapallokouluja ja futisseikkailua alle kouluikäisille, jonne kaikki ovat myös tervetulleita. Seuran edustusjoukkue on vuosien ajan koostunut pitkälti omista kasvateista, joten PK-37 tarjoaa pitkäjänteisen ja tasokkaan harrastusmahdollisuuden alueensa nuorille taaperoikäisestä aikuisuuteen.

Tule sinäkin mukaan Tähtiseuramme toimintaan: yhteisöllisyyttä, reilua peliä, pelimatkoja ja liikunnan riemua on tarjolla niin pelaajille, huoltajille, toimihenkilöille kuin seuran kehittämisestä kiinnostuneille lapsille ja aikuisille.

JUNIOREIDEN KESÄVUOROT 2024: (klikkaa kuvaa)

?? Seuraan pääsee mukaan menemällä oman ikäluokan harjoituksiin, jossa joukkueen toimihenkilöt ottavat vastaan pelaajat ja antavat lisätietoa harjoittelun jatkumisesta.

?? Taulukossa juniorijoukkueiden harjoitusajat. Joukkueiden valmentajat rytmittävät harjoitusvuorojen mukaan joukkueiden harjoittelua.

>>> Lue lisää: Pallo-Kerho 37 - Kesävuorot alkaa! Uusi pelaaja tule mukaan tutustumaan kahden viikon maksuttoman jakson kautta (pk-37.fi)

FUTISSEIKKAILU MAANANTAISIN HAUKINIEMELLÄ klo 17:

Futisseikkailu: https://www.pk-37.fi/joukkueet/12843

JOUKKUEEMME VUONNA 2024:
Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen