Edustusjoukkueelle 16 uutta pelaajasopimusta
Julkaistu: 11.01.2021 00.00

Edustusjoukkueelle 16 uutta pelaajasopimusta

PK-37:n edustusjoukkue alkaa hahmottumaan ensi kesäksi, kun tiistai-iltana julkaistiin 16 kappaletta uusia sopimuspelaajia.

Joukkueessa jatkaa muun muassa viime kauden parhaana palkittu Tuomas Halonen (32), jonka vastuulla on myös toimiminen vastuuvalmentaja Jani Vidgrenin kaverina joukkueen valmennuksessa.

- Meillä on hyvä tilanne vuoden aikaan nähden tällä hetkellä ja parempi vielä viime kauteen verrattuna. Armeijaa käyvät pelaajat ja muutama loukkaantuminen tietysti arkea sotkee, mutta sen kanssa pitää vain elää. Tume auttaa minua valmentamisessa ja myös hänen jatkaminen kentällä on tärkeä juttu joukkueelle, kertoo Vidgren.

Lisäksi sopimuspapereihin nimet ovat kirjoittaneet viime kauden päätteeksi Marjan pytyllä palkittu nuori lahjakkuus Visa Kettunen (17), sekä kehittyneimpänä palkittu puolustaja Niklas Sahlström (18). Lisäksi kesken viime kauden joukkueeseen liittynyt keskikentän tärkeä palanen Joni Norring (28) jatkaa Pallo-Kerhossa.

Joukkueessa jatkaa edelleen myös viime kauden kapteeni Jesse Åhman (22), jonka panos joukkueen eteen on tärkeä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

- Hyvillä mielin jatkan joukkueessa. Loukkaantuminen sotki viime kaudella ja pilasi sarjan lopun. Polvi operoitiin syksyllä. Nyt olen pystynyt sillä jo juoksemaan pidempiä matkoja ja harjoittelemaan jo aika täysipainoisesti, kertoo toista vuotta fysioterapeutiksi opiskeleva Åhman.

Joukkueen kokoamista jatketaan ja toivomuksena on saada ainakin 3-5 pelaajaa liittymään vielä ensi kauden joukkueeseen.

Iisalmen Sanomat (maksullinen): Viime kauden runko on hyvin kasassa – PK-37 julkisti peräti 16 pelaajasopimusta

Sopimustilanne 12.1.2021:

  1. Kosonen Ville, mv
  2. Vasara Rainer, mv
  3. Halonen Tuomas
  4. Huttunen Mikki
  5. Häkkinen Tuomas
  6. Ikonen Sisu
  7. Kauhanen Saku
  8. Kettunen Visa
  9. Kääriäinen Konsta
  10. Lappalainen Rikhard
  11. Lukkarinen Joonas
  12. Lumijärvi Joel
  13. Niskanen Tomi
  14. Nissinen Topi
  15. Norring Joni
  16. Sahlström Niklas
  17. Tenhunen Eetu
  18. Toppinen Leevi
  19. Åhman Jesse

Joukkueessa jatkavat avainpelaajista hyökkääjä/valmentaja Tuomas Halonen (vas.), Joni Norring, Niklas Sahlström, Visa Kettunen, Rikhard Lappalainen ja Jesse Åhman

Nuorisokaartista jatkaa mm. Saku Kauhanen (vas.), Joel Lumijärvi, Tomi Niskanen, Sisu Ikonen, Topi Nissinen ja Joonas Lukkarinen.



Joukkueen uudet tulokkaat ja nuoret lahjakkuudet ylhäällä keskikenttäpelaajat Eetu Tenhunen (vas.) ja Tuomas Häkkinen ja alhaalla hyökkääjä Leevi Toppinen (vas.) ja maalivahti Rainer Vasara


Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen