Kiitos yleisölle ja yhteistyökumppaneille!
Julkaistu: 05.10.2021 15.32

Kiitos yleisölle ja yhteistyökumppaneille!

Tapahtumarikas, koronarajoitteiden sävyttämä kausi on junioreiden osalta pelattu. Muistojen reput täyttyivät yhteisistä urheiluhetkistä, hikoilusta, pallotaiteilusta, talkoilusta, maaleista, pienemmistä ja isommista turnauksista. Yhdessä kasvettiin, kehityttiin. Koettiin onnistumisia, pettymyksiä. Käytiin uusissa paikoissa ja luotiin uusia, ehkä elämänikäisiä ihmissuhteita.

Kiitos teille kaikille mukana kulkeneille, menoa tukeneille ja lasten sekä nuorten tulevaisuuteen satsanneille. Kiitos kaikki seuran toimihenkilöt: valmentajat, huoltajat, jojot, bussikuskit ja muut talkoolaiset sekä vanhemmat. Kiitos teille kaikki sponsorit ja muut yhteistyötahot. Jokaisen panos on ollut merkityksellinen niin pelaajille kuin seuran toiminnalle heidän hyväkseen.

Sankariniemen stadion on täyttynyt tänä kesänä edustusjoukkueen jokaisessa pelissä useampi satapäiseksi. Lähes kokonaan omista junioreista kootun joukkueen menestys ei ole ollut toivotunlainen, mutta onneksi jalkapallo on tullut taas osaksi iisalmelaisten kesää.

Kiitos yleisölle ja sponsoreille. Viimeiseen peliin kaivataan vielä kovasti kannustusta, jotta ne maalitkin vielä tulevat muuten toimivan pelin kunniaksi.

Pidetään pallo liikkeessä. Yhdessä olemme enemmän! ? ????

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen