Yhdessä olemme enemmän - PK-37 ja Klubi-36 ovat käynnistäneet seurojen yhdistymisen
Pallo-Kerho 37Julkaistu: 14.02.2024 12.00

Yhdessä olemme enemmän - PK-37 ja Klubi-36 ovat käynnistäneet seurojen yhdistymisen

Jalkapalloseurat Klubi-36 ja PK-37 ovat käynnistäneet suunnittelun seurojen yhdistymisestä. Lopullinen päätös tehdään alustavasti 4. huhtikuuta seurojen yhteisessä ylimääräisessä kokouksessa. Kutsut ylimääräisiin kokouksiin lähetetään myöhemmin. Tämänhetkisen suunnitelman mukaan yhdistyminen tapahtuisi vuonna 2025, jonka jälkeen meillä olisi yksi yhteinen seura Pallo-Kerho 37, jonka alla toimii tyttö- sekä poikajoukkueet, miesten edustusjoukkue ja aikuisten harrastejoukkue. Toiveissa olisi myöhemmin saada myös naisten edustusjoukkue toimintaan.

Tyttö- ja poikajoukkueet säilyvät ominaan ja osallistuvat kilpailutoimintaan omissa sarjoissa, kuten tähänkin asti. Yhteisharjoituksia järjestetään myös jatkossakin.

Päätös yhdistymisestä ei ole syntynyt hetkessä, ja sen taustalla on useampia syitä. Ne liittyvät paitsi haluun toimia tiiviimmin yhdessä, mutta myös väistämättömiin tosiasioihin esimerkiksi alueemme väestönkehityksessä.

Olemme tehneet viime vuosina paljon hyvää yhteistyötä yhdessä sekä muiden lähialueiden seurojen ja toimijoiden kanssa. Näin päädyimme lopulta pohtimaan sitä tosiasiaa, että yhdessä meitä on enemmän ja saamme resurssit riittämään paremmin.

Sekä PK-37:n että Klubi-36:n seuratoiminnan tavoitteet tähtäävät laadukkaaseen ja vastuulliseen toimintaan. Yhteiset tavoitteet eivät liene sattumaa, onhan tyttö- ja naisjalkapalloilun historia Klubissa alkanut PK:n naisten eriytyessä omaan seuraan vuonna 1992. Olemme sitä mieltä, että nyt on sopiva hetki yhdistää voimat uudelleen.

Yksi tärkeä tehtävämme on toimintamme jatkuvuuden turvaaminen – että kaikilla alueemme lapsilla on mahdollisuus harrastaa jalkapalloa omat taidot ja tavoitteet huomioiden hyvin hoidetussa seurassa.

Yksi yhteinen PK-37 tulee olemaan Iisalmen suurin junioriseura. Tavoitteemme on yhdistää kahden seuran voimat niin, että hyödynnämme molempien parhaat käytänteet. Tuleva kesä on hyvää aikaa meille tutustua toisiimme lisää kenttien laidoilla ja alkaa miettiä yhteisen tekemisen tapoja jo nyt.

Usein kysytyt kysymykset löytyvät nettisivuiltamme uutisista. https://www.pk-37.fi/uutiset/138510/kysymyksia-ja-vastauksia-seurojen-yhdistymisesta

Palautetta voi antaa seurojen johtokunnille: pk-37@pk-37.fi ja klubi36@klubi36.fi

Alla linkki palaute- ja kysymyslomakkeeseen:

https://www.pk-37.fi/lomakkeet/10396/kysymyksia-ja...


Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen