Tuttu valmennuskaksikko jatkaa PK-37:n edustusjoukkueen ja seuran B-junioreiden peräsimessä
Julkaistu: 24.11.2022 08.30

Tuttu valmennuskaksikko jatkaa PK-37:n edustusjoukkueen ja seuran B-junioreiden peräsimessä

PK-37:n edustusjoukkueen viime kauden valmentajana toiminut Lasse Vornanen (43) jatkaa Pallo-Kerho 37:n päävalmentajana kaudella 2022-2023. Vornanen on PeeKoo-kasvatti, joka on oman pelaajauran jälkeen kouluttautunut jo pitkälle valmentajapolulla. Vornanen jatkaa edelleen tiiviisti työskentelyä myös junioripuolella.

Vornasen kaverina tulevalla kaudella jatkaa Marko Remes (53), hänkin niin ikään pitkän linjan PeeKoolainen. Hänen tehtävänään on valmennuksen lisäksi antaa tukea ja omia näkemyksiään Vornasen pelaajavalintoihin kesän otteluissa.

Kimmo Turpeinen (52) puolestaan jatkaa seuran B-junioreiden vastuuvalmentajana tulevalla kaudella. Turpeinen myös on PeeKoon oma kasvatti. Turpeinen on pelannut Pallo-Kerhon junioreissa, valmentanut junioreita ja sen jälkeen toiminut myös tyttöjalkapallon puolella.

Turpeisen kaverina seuran B-junioreissa jatkaa valmentamista Toni Kakkonen (39). Kakkonen auttaa Turpeista valmentamisen ohella myös vetämällä joukkueen maalivahteja. Kakkosella itsellään on pelaajauraa maalivahtina, jonka avulla hän pystyy antamaan maalivahdeille hyviä vinkkejä pelaamiseen. Kakkonen aloittaa joulukuussa maanantaisin valmentamaan seuran juniorimaalivahteja E10 - B17-16 -ikäluokissa.

Molemmat joukkueet aloittivat harjoittelunsa valmentajien johdolla viikolla 47 Iisalmen jalkapallohallissa. Edustusjoukkueen rakentaminen on aloitettu jo hyvä aika sitten ja uutisia pelaajapuolelta tultaneen kuulemaan lähiaikoina.

Lue lisää: Pallo-Kerho 37 - Tästä harrastus jalkapallon parissa tutustumisjakson kautta - Eikä maksa mitään! (pk-37.fi)

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen