Tekniikkakilpailut kisailtiin tiistaina Iisalmen jalkapallohallissa
Pallo-Kerho 37Julkaistu: 16.11.2022 16.20

Tekniikkakilpailut kisailtiin tiistaina Iisalmen jalkapallohallissa

PK-37:n ja Klubi-36:n yhteiset tekniikkakilpailut järjestettiin tiistai-iltana Iisalmen jalkapallohallissa. Taitokilpailuissa oli sarjat F8 - D13 ikäisille junioreille.

Kilpailulajit:

Pojat/Tytöt 13 ja 12: ponnauttelu, pusku, syöttö, pujottelu, kuljetus - laukaus, pituuspotku.

Pojat/Tytöt 11, 10 ja 9: ponnauttelu, pusku, syöttö, pujottelu, kuljetus - laukaus.

Pojat/Tytöt 8: kuljetus – laukaus, pujottelu, syöttö, ponnauttelu.

Taitokilpailussa pelaajat kisaavat toisiaan vastaan, mutta ennen kaikkea testaavat henkilökohtaisia taitoja ja kilpailevat itseään vastaan yrittäen parantaa aikaisempaa tulosta.

Tekniikkakilpailujen tulokset 2022: (Klikkaamalla kuvaa saat sen suurempana)

Onnittelut kaikille hienoista suorituksista ja ennen kaikkea kovasta yrittämisestä! Kisoissa nähtiin taas onnistumisen iloja, mutta myös joitakin pettymyksiä, jotka kuuluvat lajiin. Leuka ylös ja pelit jatkuu!

Tulevalla kaudella harjoittelua jatketaan. Tavoitteena on, että jokainen pelaaja yrittää taas petrata omaa tulostaan seuraavassa kilpailussa. Kiitos kaikille toimitsijoille ja Iisalmen kaupungille yhteistyöstä tekniikkakilpailujen valmisteluissa ja järjestelyissä.

Vuoden 2022 valtakunnalliset tekniikkakilpailut järjestetään marraskuun lopussa 27.11.2022 Hämeenlinnassa. Kultamerkin saaneet saavat kutsun valtakunnallisiin tekniikkakilpailuihin. Päivän ohjelma julkaistaan lähempänä.

Kuvia kilpailusta:
LUE LISÄÄ: Pallo-Kerho 37 - Tästä harrastus jalkapallon parissa tutustumisjakson kautta - Eikä maksa mitään! (pk-37.fi)