Ramy Elged liittyy PK-37:ään - Perttu Vainio ja Samuli Lyyra myös sopimuksiin
Julkaistu: 25.03.2021 07.50

Ramy Elged liittyy PK-37:ään - Perttu Vainio ja Samuli Lyyra myös sopimuksiin

PK-37:n edustusjoukkueen pelaajavahvuus kasvoi keskiviikkona kolmella pelaajalla, kun Ahmed Ramy Elged, Perttu Vainio ja Samuli Lyyra solmivat ensi pelikauden kattavat pelaajasopimukset seuran kanssa.

Ramy Elged saapuu Iisalmeen Kajaanista, jonne pelaaja saapui noin 5-vuotiaana. Ramy omaa Suomen ja Egyptin kaksoiskansalaisuuden. 180-senttinen keskikenttäpelaaja muuttaa toukokuussa kesäksi Iisalmeen.

- Kun saavuin Suomeen pelasin aluksi Kajaanin Tarmossa. Siitä sitten siirryin Kajaanin Hakaan, jossa pelasin B-junnuissa ja edustusjoukkueessa ja viimeksi AC Kajaanissa Ykköstä ja Kakkosta.

- Kun Kajaani joutui lopettamaan seuran Ykkösestä, niin otin yhteyttä Iisalmeen. Talvella harjoittelin Hakan mukana ja pelasin muutaman harjoituspelinkin, kertoo Ramy.

Tavoitteet ensi kesälle Iisalmessa ovat Ramylle alkaneet jo hahmottumaan harjoittelun myötä.

- Yritetään tietysti voittaa sarja ja minun tehtäväni on auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon. Haluan myös tehdä maaleja. Keskikentän keskustasta ja laidalta löytyy minun mieluisimmat pelipaikat.

Mitä sitten jaloistaan taitava Elged tuo mielestään Pallo-Kerhon ensi kesän joukkueeseen?

- Nopeutta minulta löytyy ja rohkeutta. Osaan tehdä päätöksiä. Mielestäni olen taitava ja tiedän, milloin minun pitää pitää palloa hallussani ja milloin oikea-aikaisesti luopua siitä.

- Täällä olen tykännyt harjoitella ja ihan mukava fiilis on ollut. Hyvää työtä täällä kaikki tekee harjoituksissa ja hyvä joukkuehenki tuntuu olevan, kertoo Ramy tulevasta joukkueestaan.

Jatkosopimukseen PK:n kanssa lopulta pienin mietinnän jälkeen päätyi myös kiuruveteläinen keskikenttäpelaaja Perttu Vainio.

- Hyvillä mielin lähdetään uuteen kauteen. Tavoite on lähteä parantamaan omaa peliä ja nyt siihen on myös paremmat mahdollisuudetkin, kun on vuoden jälkeen tutummat ympyrät ja kuviot täällä.

- Tasaiset ottelut meidän pitää ensi kesänä kääntää voitoiksi ja uudet pelaajat onnistua ajamaan hyvin sisään joukkueeseen, niin varmasti hyvä tulee. Tuleva sarja on varmasti tasainen. Kärki on kovatasoinen ja joukkueet ovat vahvistuneet, kertoo Vainio tulevasta kesästä.

Uusi nimi ja lisää nuoruuden voimaa PK:n tulevan kauden joukkueeseen tuo Samuli Lyyra. Ennen Iisalmeen siirtymistään Lyyra on pelannut Siilinjärven Palloseurassa junioreissa, jossa viimeisimpänä B-junnujen Kakkosta. Nuorempana juniorina Lyyra pelasi LaPa:ssa Lapinlahdella, josta pelaaja on lähtöisin. Ensi kaudella Lyyra voidaan ikänsä puolesta nähdä myös Lasse Vornasen valmentamassa PK:n B-junioreissa.

- Tuli B-junnujen Siilinjärven yj-joukkueen kautta mahdollisuus tulla Iisalmeen ja pääsin edustusjoukkueen mukaan treenaamaan ja kehittymään. Viihtynyt olen ja mukavaa on ollut. PK tulee olemaan hyvä haastaja sarjaan ja varmasti voittava joukkue.

- Tavoitteenani on päästä pelaamaan ja joku maalikin tehtyä. Pidemmällä tähtäimellä haluan niin pitkälle kuin mahdollista. Nyt on tärkeää saada harjoitella hyvässä ympäristössä ja kehittyä pelaajana, suunnittelee Lyyra.


Elged (vas.), Vainio ja Lyyra.

Sopimuspelaajat: (25.3.)

  1. Kosonen Ville, mv
  2. Vasara Rainer, mv
  3. Elged Ahmed Ramy
  4. Halonen Tuomas
  5. Heinonen Juuso
  6. Huttunen Mikki
  7. Häkkinen Tuomas
  8. Ikonen Sisu
  9. Kauhanen Saku
  10. Kettunen Visa
  11. Kääriäinen Konsta
  12. Lappalainen Rikhard
  13. Lukkarinen Joonas
  14. Lumijärvi Joel
  15. Lyyra Samuli
  16. Niskanen Tomi
  17. Nissinen Topi
  18. Norring Joni
  19. Sahlström Niklas
  20. Tenhunen Eetu
  21. Toppinen Leevi
  22. Vainio Perttu
  23. Vidgren Samu
  24. Åhman Jesse

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen