Mikki Huttunen jatkaa ja Konsta Kääriäinen tekee paluun PK-37:ään
Julkaistu: 01.01.2021 00.00

Mikki Huttunen jatkaa ja Konsta Kääriäinen tekee paluun PK-37:ään

PK-37:n edustusjoukkue solmi kaksi merkittävää pelaajasopimusta ensi kauden joukkueeseen. Seuran omat kasvatit Mikki Huttunen (19) ja Konsta Kääriäinen (19) sopivat pelaamisesta ja pukevat näin ollen ensi kesänä sinivalkoisen pelipaidan päälle.

Molemmat pelaajat pystyvät pelaamaan useita eri pelipaikkoja. Huttunen tultaneen näkemään puolustuksen tai keskikentän keskustassa ja Kääriäinen keskikentällä keskellä tai laitapelaajan roolissa. Joka tapauksessa molemmat ovat tärkeitä avainpelaajia tulevassa joukkueessa ja kovia naamoja ensi kesän sarjassa.

Molemmat pelaajat astuvat pian armeijan varusmiespalvelukseen Kajaaniin.

- Hyvillä mielin jatkan joukkueessa ja odottavin fiiliksin. Jalkavaivaa on ollut jonkin verran nyt alkutalvesta, mutta jospa se menee levolla ja jalan vahvistamisella ohitse, kertoo Huttunen.

- Joukkueen tekeminen on näyttänyt hyvälle. Pallo liikkuu mukavasti ja hyvä tempo on ollut meillä treeneissä jo tässä vaiheessa kautta. Ehjä kausi on minulla tavoitteena saavuttaa ensi kaudella. Saada paljon vastuuta ja isoja minuutteja. Voittamaan lähdetään jokaista ensi kesän ottelua. Joukkueelta viime kausi oli hyvä, vaikka kauden loppu olikin tietysti pettymys. Mutta nuorelta joukkueelta kuitenkin hyvä suoritus.

- Armeija tulee sotkemaan alkukautta jonkin verran, mutta sille ei mahda mitään, päättää kolmatta kauttaan Pallo-Kerhossa jatkava Huttunen.

Myös Konsta Kääriäinen lähtee luottavaisin mielin kohti tulevaa ja tekee sopimuksen myötä paluun kasvattajaseuraansa.

- Mukava on ollut treenata nyt talvi. Joukkue on täynnä hyviä pelaajia. Paljon innokkaita nuoria kokeneempien pelaajien seassa. Nyt nuoret ovat taas vuoden kokeneempia ja joukkue näyttää ihan hyvältä. Hyvin olen päässyt joukkueeseen mukaan ja paljonhan tuolla on tuttuja kasvoja. Treenit on ollut hyviä ja hyvin pelipainotteisia vielä, kertoo Kääriäinen.

- Viime kaudella sain paljon peliaikaa. Kehityin hyvin sitä kautta ja haavereita ei sattunut. Tulevalla kaudella lähdetään aina voittamaan ja ykkösiä yritetään olla. Tavoitteena on saada paljon peliminuutteja, pysyä ehjänä ja auttaa joukkuetta voittamaan otteluja.

- Harjoittelu tulee varmasti kärsimään armeijan takia, mutta nyt olen ihan hyvässä kunnossa. Yritetään virettä säilyttää ja kohentaa kuntoa kohti kesän koitoksia, päättää jaloistaan näppäränä pelaajana tunnettu Kääriäinen.

Tulevan kauden edustusjoukkueesta tullaan kertomaan tammikuun puolessa välissä lisää.

Kuvassa (vas.) Konsta Kääriäinen ja Mikki Huttunen.



Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen