Edustusjoukkueella koossa 20 pelaajasopimusta - Maalitykki Eetu Rissanen jatkaa sinivalkoisissa
Julkaistu: 11.01.2023 18.15

Edustusjoukkueella koossa 20 pelaajasopimusta - Maalitykki Eetu Rissanen jatkaa sinivalkoisissa

Pallo-Kerho 37:n alkuvuoden paras uutinen on, että viime kaudella Kolmosessa maaliverkkoja alvariinsa heilutellut Eetu Rissanen ilmoitti jatkavansa valkopaidoissa myös ensi kaudella.

Tällä hetkellä Rissanen suorittaa varusmiespalvelusta Kajaanissa, joten PK-37 oli luonnollinen vaihtoehto, sillä talviharjoittelu on armeijan vuoksi rikkonainen. Pallo-Kerhon puheenjohtaja Mika Pesonen iloitsee Rissasen ratkaisusta. Halukkaita ottajia olisi ollut useita.

Vasta 20-vuotias Rissanen teki viime kaudella joukkueelleen 30 maalia, joten maalitykin jatkaminen on hyökkäyspäähän iso apu.

- Toivoimme samalla, että Eetu pääsee armeijasta jo kesäkuussa ja olisi meidän käytettävissä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Aika näyttää sen.

Pesonen kertoo, että joukkueen runko on viime vuodelta hyvin koossa. Jatkosopimuksen ovat viime kauden avainmiehistöstä tehneet jo monet pelaajat.

- Rissasen lisäksi kapteeni Konsta Kääriäinen, Visa Kettunen, Konsta Uurtio ja Tuomas Häkkinen ovat kokeneempaa kaartia. Heidän ympärilleen valmentajana jatkava Lasse Vornanen voi joukkuetta jo hyvin rakentaa.

Sopimuksia ensi kaudesta on tehty iso liuta, mukana on myös maalivahti Ville Kosonen. Myös uusia nimiä mahtuu joukkoon omien junioreiden ja jo viime kaudella Kolmosessa esiintyneiden pelaajien lisäksi. Valkopaitoihin liittyy muun muassa KuPSin kasvatti Joel Juntunen.

- Edustusjoukkueen mukaan on jo nostettu muutamia lupaavia omia junioreita, joten kokoonpanossa on sekä kokemusta että nuoruutta. Ja tilanne elää vielä, Pesonen sanoo.

Sopimustilanne 11.1.2023:

 1. Ville Kosonen (mv)
 2. Aimo Jauhiainen (mv)
 3. Enrike Dolisvili
 4. Lukas Harju
 5. Tuomas Häkkinen
 6. Joel Juntunen
 7. Visa Kettunen
 8. Veikka Kumpulainen
 9. Konsta Kääriäinen "C"
 10. Joonas Lukkarinen
 11. Samuli Lyyra
 12. Tomi Niskanen
 13. Topi Nissinen
 14. Timi Pääkkönen
 15. Eetu Rissanen
 16. Juho Ronkainen
 17. Samuli Ruotsalainen
 18. Joni Sällström
 19. Rasmus Tikkanen
 20. Konsta Uurtio
Tästä harrastus jalkapallon parissa! Tule mukaan maksuttomalle tutustumisjaksolle 7.1.-28.2.2023 PK-37:n huippujengeihin! ⚽️🏃♂️

Lue lisää >>> Pallo-Kerho 37 - Tästä harrastus jalkapallon parissa tutustumisjakson kautta - Maksuttomasti! (pk-37.fi)

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen