Edustusjoukkue, Kolmonen

KeuPa - PK-37   2 - 2

Keuruu, Keskuskenttä N

PK ja KeuPa päätyivät Keuruulla tasapeliin

PK-37 ja KeuPa pelasivat kauniilla Keuruun keskuskentällä 2-2 (0-1) tasapelin. Pallo-Kerhon leirissä oltiin ottelun jälkeen apealla tuulella, sillä 2-2 -tasapeliin päädyttiin KeuPan viimeisen minuutin tasoituksella.

Ottelussa Pallo-Kerho esitti taisteluilmeensä puolesta kauden parasta. Ensimmäinen puoliaika oli intensiteetiltään PK:lta erinomainen ja KeuPan taitavat ja urheilulliset pelaajat saatiin pidettyä aisoissa, joskin pallo pyöri jakson aikana pariin otteeseen vaarallisesti PK:n maaliviivan tuntumassa.

PK itse onnistui puolestaan maalinteossa. Joukkueen kapteeni Jesse Åhman käynnisti soolopurjehduksen omassa laidassaan. Åhman oli useaan otteeseen hukata pallon kuljetuksensa aikana, mutta onnistui silti etenemään pallon kanssa aina 16-alueen sisälle saakka. Siellä hän tarjoili pelivälineen Eetu Rissaselle, joka viimeisteli väkevällä laukauksellaan pallon Keuruun maaliin.

Toinen puoliaika alkoi iisalmelaisittain makeasti. Heti puoliajan alkuun PK sai yhden lukuisista kulmapotkuistaan. Konsta Kääriäinen lähetti miellyttävän tarjoilun maalin edustalle, johon Åhmanin askeleet sopivat täydellisesti. Åhman pääsi pallon päälle ja hallitusti ohjasi sen puskullaan verkkoon.

Valitettavasti 2-0 -tilanteessa PK menetti otteensa ottelusta ja KeuPa aloitti pelaamisen. Iisalmelaisten ensimmäisen puoliajan hyvin toiminut prässi ei enää purrut. KeuPa ohitti vaivatta Pallo-Kerhon ylimmät viisi pelaajaa ja sen jälkeen heillä oli hyökkäyksissään runsaasti tilaa. Pallo-Kerhon omaa hyökkäämistä leimasivat nopeat pallonmenetykset.

Nicolas Longarini toi KeuPan maalin päähän ottelun 73. minuutilla. Tilannetta edelsi keuruulaisten lähettämä keskitys, jonka PK:n maalivahti Aimo Jauhiainen olisi saanut helposti hyppysiinsä. Jesse Åhman ei kuitenkaan ehtinyt reagoida Jauhiaisen puheeseen vaan puski itse palloa loitommalle. KeuPan pelaajat saivat Åhmanin puskun välittömästi omaan hallintaansa ja hiukan epätasapainoinen PK:n alakerta ei pystynyt Longarinin kaunista viimeistelyä estämään.

Viimeiset minuutit kuluivat PK:n kannalta tuskallisen hitaasti. Kello ehtinyt valitettavasti käydä ihan loppuun, sillä KeuPan Elias Isojärvi laukoi ottelun yliajalla KeuPan tasoihin ja pisteet jakoon.

Pallo-Kerhon vastuuvalmentaja Lasse Vornanen myönsi, että PK:n pelaajien askel alkoi painaa toisella puoliajalla ja tätä myöten ratkaisut kentällä alkoivat olla heikkoja.

- Emme pysyneet loppuun asti mukana, sillä pelaajiemme juoksuvoima hiipui toisella jaksolla. Ensimmäisen puoliajan näytimme yhtenäiseltä joukkueelta. Joukkueen yhtenäinen tekeminen olikin tavoitteena ja siihen saimme selkeän parannuksen aiempiin otteluihin verrattuna, sanoi Vornanen.

Otteluraportin tarjoavat:

Seuraava ottelu:

Tilastot
KeuPa

2 - 2

(0-1)
32'MaaliRissanen Eetu
48'MaaliÅhman Jesse
74'MaaliLongarini Nicolas
91'MaaliIsojärvi Elias