15.00
Edustusjoukkue, Kolmonen

PK-37 - LehPa  0 - 0

Iisalmi, Sankariniemi N

PK-37 kauden viimeiseen kotiotteluun - Ville Kosonen päättää pitkän pelaajauransa PK:n maalilla

Pallo-Kerho 37 pelaa tulevana sunnuntaina Sankariniemellä tämän kauden viimeisen kotiottelunsa. Vastaan asettuu klo 15 alkavaan otteluun sarjan kärjessä keikkuva Lehmon Pallo.

Samalla päättyy pitkään PK:n maalinsuulla pelanneen luottovahdin Ville Kososen pelaajaura. 34-vuotias Kosonen on päättänyt, että pelit ovat tällä erää kentän puolella ohi, joten nyt kaikki sunnuntaina Sankariniemelle saattelemaan Koso "eläkepäiville".

Ottelussa Pallo-Kerho pelaa nyt ainoastaan kunniasta, sillä se ei voi enää millään ottelutuloksilla pudota taikka nousta. LehPalla pelissä on sen sijaan mukavasti panosta, sillä se voi onnistuessaan voittaa jopa koko sarjan.

Valoisimman suven aikaan käydyssä vierasottelussa LehPa suorastaan tylytti PK:ta voittaen tuolloin lukemin 5-2. LehPan hyvin sujuneesta kaudesta huolimatta PK:n vastuuvalmentaja Lasse Vornanen uskoo vakaasti, että hänen joukkueellaan on hyvä sauma päättää kausi kotiottelujen puolesta voittoisasti.

- Paransimme viime pelissä hurjasti sitä edelliseen otteluun verrattuna. Ensimmäiset 70 minuuttia jaksoimme pelata siten, että palloon menevällä puolustajalla oli aina toinen pelaaja lähellä tukena. Vaikka LehPa sijaitsee sarjataulukossa ylhäällä, meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon.

- Viiden alakerta toimi etenkin ensimmäisen puoliajan verran varsin mukavasti Keuruulla. Tulevaa pelijärjestelmää tulee miettiä ja käytettävissä olevat pelaajat osaltaan määrittelevät sitä, Vornanen pohtii.

Joni Venäläinen on flunssainen, mutta saattaa hyvinkin ehtiä toipumaan sunnuntaihin mennessä. Armeijamiehistä Tuomas Häkkisellä on loukkaantumishuolia. Samuli Lyyran ja Tomi Niskasen käytettävyys armeijan harmaista on vielä viikolla epävarmaa. Ville Kosonen puolestaan palaa pelikiellostaan takaisin joukkueen kokoonpanoon ja pelaa siis nyt viimeisen kotiottelunsa edustusjoukkueen maalilla.

(0-0)
46'Vaihto ulosRonkainen Juho
46'Vaihto sisäänTikkanen Rasmus
71'VaroitusLukkarinen Joonas
77'VaroitusUurtio Konsta
82'VaroitusRissanen Eetu
82'Vaihto ulosVenäläinen Joni
82'Vaihto sisäänNiskanen Tomi