2
SYY
15.00
Edustusjoukkue, Kolmonen

KeuPa - PK-37   2 - 2

Keuruu, Keskuskenttä N

​Pallo-Kerho matkustaa lauantaina Keuruulle

PK-37 ja KeuPa kohtaavat toisensa lauantaina Keuruulla klo 15 alkavassa ottelussa. Pallo-Kerho tarvinnee loppusyksystä vielä muutaman pisteen säästyäkseen putoamispeikolta. KeuPa puolestaan voi yltää neljän parhaan joukkoon pelatessaan jäljellä olevat kolme sarjakierrosta Kingsiä paremmin.

Kevätkierroksella KeuPa pokkasi Iisalmen reissullaan voiton ja sarjapisteet Keuruulle maalein 2-1 (2-1). Tällöin Pallo-Kerholla oli meneillään pelillinen suvantovaihe. Myös nyt PK:n leirissä on vaisumpi jakso meneillään, kun neljästä viimeisestä ottelusta joukkue on hävinnyt peräti kolme kertaa ja päästänyt omiinsa kyseisissä otteluissa masentavat 15 maalia.

Mielenkiintoinen yksityiskohta lauantain otteluun on se, että PK:lta ja KeuPalta löytyvät Kolmosen Itäisen lohkon parhaat maalintekijät. PK:n Eetu Rissanen johtaa lohkon maalikuninkuutta 18 maalilla ja perässä hengittää KeuPan Nicolas Longarini 16 tehdyllä maalilla.

PK:n joukkueen vastuuvalmentaja Lasse Vornanen tiedostaa KeuPan ulkomaalaispelaajien vaarallisuuden.

- Meidän täytyy huomioida vastustajan ulkomaalaispelaajat. Omaan ryhmitykseemme puolestaan on luvassa muutosta. Perjantaina vasta voin tehdä tarkemman ja lopullisen pohdinnan pelaajien pelipaikoista, sanoo Vornanen.

- Sunnuntain pelissä emme olleet yhtenäinen joukkue. Pelin loppuvaiheilla meillä oli enää neljä aktiivista pelaajaa, jotka pyörittivät peliä. Loput katsoivat, mitä avainpelaajamme Rissanen, Kääriäinen, Kettunen ja niin edelleen saavat aikaiseksi. Ei vastustajat ole tyhmiä. Kyllä he osaavat joukkueena puolustaa vaarallisimmat pelaajamme pois.

KeuPan kohtaaminen ei kuitenkaan pelota Vornasta.

- Hassua kyllä, mutta olemme pelanneet parhaat ottelumme lohkon kovia joukkueita vastaan. Alempana olevia joukkueita vastaan sen sijaan olemme pelanneet kehnommin.

KeuPan kohtaamisesta puuttuvat lauantaina joukkueen nestori Ville Kosonen (pelikielto), Tuomas Häkkinen, Tomi Niskanen, Joel Juntunen ja Topi Nissinen. Lisäksi Konsta Uurtio ja Enrike Dolisvili ovat vielä kysymysmerkkejä, mutta saattavat olla käytettävissä lauantaina.

KeuPa - PK-37 la 2.9. klo 15.00 Keskuskenttä, Keuruu.

Ottelu suorana YouTubessa klo 14.45 alkaen: KeuPa - PK-37 - YouTube

Otteluennakon tarjoavat:

K-Citymarket Iisalmi K-Rauta Masa K-Supermarket Torikulma

Tilastot
KeuPa

2 - 2

(0-1)
32'MaaliRissanen Eetu
48'MaaliÅhman Jesse
74'MaaliLongarini Nicolas
91'MaaliIsojärvi Elias

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen