Joni Venäläinen liittyy PK-37:ään - Cup-ottelu Reipasta vastaan pelataan vapunpäivänä Iisalmessa
Julkaistu: 21.04.2023 08.20

Joni Venäläinen liittyy PK-37:ään - Cup-ottelu Reipasta vastaan pelataan vapunpäivänä Iisalmessa

Pallo-Kerho 37:n edustusjoukkue saa lisävahvistusta ainakin alkukaudeksi, kun Joni Venäläinen (31) on solminut iisalmelaisjoukkueen kanssa sopimuksen pelaamisesta seurassa.

Venäläisen sopimus kattaa nyt ainakin kuusi sarjan ensimmäistä ottelua ja lisää mahdollisesti myöhemmin. Venäläinen on pelipaikaltaan hyökkäyspään pelaaja. Monikäyttöisyydellään Venäläinen antaa Lasse Vornasen valmennusryhmälle lisää mahdollisuuksia, sillä vasenjalkainen Venäläinen voi pelata keskikentän laidalla kuin myös hyökkääjän rooleissa. Venäläinen saa edustaa PK:ta myös Suomen Cupissa.

- Mukava on ollut treenata ja hyvä meininki tuntuu joukkueella olevan päällä. Kokemusta ja näkemystä kentälle yritän joukkueeseen tuoda mukanani.

Junioreista saakka AC Barcaa edustanut Venäläinen pelasi viime kaudella sarjassa kaikki 20 ottelua, joissa peliminuutteja kertyi 1660. Maaleja hän paukautti niissä kahdeksan. Lisäksi otteluja kertyi kaksi Suomen Cupissa.

- Haluan auttaa joukkuetta, jotta se olisi sarjan kärkikahinoissa. Eli tavoitteena on saada voittoja mahdollisimman paljon, päättää tuore sopimuspelaaja Venäläinen.

Suomen Cupin 3. kierrokselle PK-37:n vastustajaksi arvottiin Kakkosessa pelaava Lahden Reipas. Ottelu pelataan vapunpäivänä ma 1.5. klo 16.00 Kankaan Liikuntapuistossa.

Sarjakausi PK:n osalta käynnistyy perjantaina 28.4. Jyväskylässä Komeettoja vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa lauantaina 6.5, kun Iisalmeen Kankaan Liikuntapuistoon vieraaksi saapuu AFC Keltik klo 15.00 alkavaan otteluun.

Tervetuloa PeeKoohon Joni!

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen