Jesse Åhman palaa PK-37:n sinivalkoiseen paitaan
Julkaistu: 08.02.2023 09.15

Jesse Åhman palaa PK-37:n sinivalkoiseen paitaan

Pallo-Kerho 37 ja Jesse Åhman ovat solmineet pelikauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen seuran edustusjoukkueeseen. 24-vuotias Åhman palaa kasvattajaseuraan ja Iisalmeen vuoden Joensuussa vietetyn vuoden jälkeen.

Åhman pelasi ensimmäisen kauden PK-37:n edustusjoukkueessa vuonna 2014 ja toimi sen jälkeen muutaman vuoden joukkueen kapteeninakin.

- Hyvillä mielin palaan kotikonnuille takaisin. Viime kausi Jipossa meni loukkaantumisien takia pilalle. Nyt on mukava palata terveenä takaisin sinivalkoiseen paitaan.

- Meillä on kilpailukykyinen joukkue tähän sarjaan. Tavoitteena on pelata loukkaantumisvapaa kausi ja olla sarjan parhaimmistoa omalla pelipaikalla. Koen, että Joensuussa vietetyn kauden jälkeen sain omaan pelaamiseeni erilaisia ärsykkeitä, joiden ansiosta olen fiksumpi pelaaja. Nyt vaan keskityn perusasioiden palauttamiseen, jotta saan ne entiselle tasolle. Aikaa on mukavasti harjoitella ja päästä hyvään iskuun, kommentoi tuore sopimuspelaaja Åhman.

Tervetuloa Jesse takaisin Pallo-Kerhoon!


Sopimuspelaajat 8.2.2023:

Ville Kosonen (mv), Aimo Jauhiainen (mv), Enrike Dolisvili, Lukas Harju, Tuomas Häkkinen, Joel Juntunen, Visa Kettunen, Veikka Kumpulainen, Konsta Kääriäinen, Joonas Lukkarinen, Samuli Lyyra, Tomi Niskanen, Topi Nissinen, Timi Pääkkönen, Eetu Rissanen, Juho Ronkainen, Samuli Ruotsalainen, Joni Sällström, Rasmus Tikkanen, Konsta Uurtio, Jesse Åhman (21).Tule mukaan maksuttomalle tutustumisjaksolle vielä koko helmikuun ajan!

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen