Koulutusta tarjolla - Sinustako erotuomari?
Pallo-Kerho 37Julkaistu: 31.01.2023 17.00

Koulutusta tarjolla - Sinustako erotuomari?

Ensimmäinen alueen erotuomareiden peruskoulutus järjestetään Iisalmessa su 26.2. klo 14.00-22.00 Karhun Kellarissa (Kauppakatu 13).

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.lyyti.fi/reg/Erotuomareiden_peruskoulutus_Iisalmi_1043

Jokaisella erotuomareiden peruskoulutukseen hakevalla tulee olla:

- Vähintään tyydyttävä suomen kielen tai ruotsin kielen taito (riippuen paikkakunnasta/alueesta, jossa aikoo toimia erotuomarina).

- Vähintään 15 vuoden ikä vuoden 2023 aikana, eli on syntynyt 31.12.2008 tai sitä aiemmin.

- Mahdollisuus lukea sähköpostia useamman kerran viikossa.

- Ymmärrys siitä, että koulutuksen hyväksytty suorittaminen edellyttää lähikoulutuksen lisäksi itseopiskeluosuuden ja etäkoulutusosuuden suorittamista. Tästä ei myönnetä poikkeuksia.

- Jalkapalloerotuomareiden peruskoulutus on tarkoitettu sellaisille henkilöille, joiden tarkoitus on toimia aktiivisesti erotuomareina virallisissa yli 12-vuotiaiden jalkapallo-otteluissa. Erotuomaritoiminta edellyttää riittävää fyysistä kuntoa.

>>> Lähikoulutukseen valituilta uusilta erotuomareilta laskutetaan 25 euron hallinnollinen maksu, joka sisältää: koulutuksen, keltaisen ja punaisen kortin, pillin ja erotuomarimerkin. Hallinnollisen maksun suuruus on 10 euroa, mikäli on jo nykyinen jalkapallo- tai futsalerotuomari. Mikäli ilmoittaa estymisestään ennen koulutuksen alkua tai ei pysty erittäin painavasta syystä osallistumaan koulutukseen, niin maksettu maksu palautetaan.

Erotuomariharrastus tarjoaa poikkeuksellisen näköalapaikan. Se voi olla juuri se mielekäs harrastus, joka tarjoaa tilaisuuden olla mukana vauhdikkaassa ja kiehtovassa ympäristössä.

Sääntö- ja erotuomaritoiminnan tuntemus tukee myös hyvin pelaajan omaa pelaamista.

Erotuomaritoiminta voi olla tavoitteellista urheilua, tapa viettää aikaa rakkaan lajin parissa tai keino huolehtia omasta fyysisestä kunnosta.

Kaikki alueen erotuomarikoulutukset löytyvät täältä: https://www.palloliitto.fi/opi-ja-kehity/erotuomarille-ja-pelinohjaajalle/?tab=alueelliset-koulutukset&acc=erotuomareiden-peruskoulutukset

Suomalainen jalkapallo tarvitsee erotuomareita, lähde rohkeasti mukaan!

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen