Edustusjoukkueen kauden 2022 onnistujia palkittiin
Julkaistu: 09.12.2022 21.30

Edustusjoukkueen kauden 2022 onnistujia palkittiin

Pallo-Kerho 37:n edustusjoukkueen menneen kauden päättäjäisiä vietettiin lauantai-iltana jouluruokailun merkeissä Ravintola Pikku-Iitassa.

Kauden 2022 parhaana pelaajana palkittiin oikeutetusti 30 maalia vastustajan verkkoon tykittänyt hyökkäyksen Eetu Rissanen.

Sitoutunein -pelaaja palkinnon sai tunnollisesti ja esimerkillisesti etäämmältä pitkin kautta käynyt Samuli Lyyra. Kehittyneimmän -pelaajan palkinnon sai vahvan ja tasaisen kauden suorittanut Tuomas Häkkinen. Sisupussi -palkinnon pokkasi Eetu Tenhunen ja vuoden yllättäjä -palkinnon ansaitsi ensimmäistä kauttaan kunnolla miesten otteluissa esiintynyt Lukas Harju.

Kesän otteluissa palkittiin Sankariniemellä Yläsavolainen ja Iisalmelainen -pistepörssi pisteillä kolme parasta kotijoukkueen pelaajaa. Eniten pistepörssi pisteitä kerännyt pelaaja oli hyökkääjä Eetu Rissanen. Eetu keräsi pisteitä otteluista yhteensä yhdeksäntoista. Toiseksi eniten pisteitä keräsi Joni Norring seitsemän pistettä ja kolmanneksi sijoittui tasapäin maalivahti Ville Kosonen ja Eetu Tenhunen kuudella pisteellä.

Palkittujen perusteluja valmentajan suusta:

Eetu Rissanen (paras):

Auttoi maaleillaan joukkuetta voittamaan. Monet maalit teki hyvillä yksilösuorituksilla ja pystyi maaleillaan auttamaan joukkuetta heikoilla hetkillä. Kiitettävää asennetta koko kauden ja tsemppasi myös joukkuetta koko ajan parempaan.

Samuli Lyyra (sitoutunein):

Harjoitteli erittäin aktiivisesti, vaikka harjoituksiin tuleminen välimatkan takia asettaa omat haasteensa. Asettaa joukkueen menot, omien menojensa edelle. Erittäin kiitettävä asenne.

Tuomas Häkkinen (kehittynein):

Kehittyi kauden aikana nimenomaan pelillisesti. Oppi lukemaan peliä paremmin ja tekemään oikeita ratkaisuja. On myös fyysisesti huikeassa kunnossa, mikä tietysti auttaa suoriutumaan hyvin pelin taktisista vaatimuksista. Pelasi kauden aikaan monella paikalla ja pystyi muokkaamaan pelinsä siihen pelipaikalle sopivaksi. Hyvä ominaisuus pelaajassa.

Eetu Tenhunen (sisupussi):

Antoi aina joukkueelle kaikkensa ja yritti aina tilanteet loppuun. Näyttää joukkueelle, miten töitä tehdään joukkueen eteen. Myös fyysisesti huikeassa kunnossa. Jokainen tilanne pelattiin aina loppuun. Ratkaisi omalla asenteellaan monta tilannetta meidän eduksi.

Lukas Harju (vuoden yllättäjä):

Ennen kautta ei olisi uskonut, että ”Luke” tulee pelaamaan näin paljon. Harjoituspeleistä asti näki, että hän tosissaan halusi päästä pelaavaan kokoonpanoon. Teki kaikki asiat huolella ja loppuun asti. Pystyy omaksumaan ohjeet suht nopeasti omaan pelaamiseensa. Oli yllättävän valmis siirtymään aikuisten peleihin ja pärjäämäänkin niissä hyvin.

Konsta Kääriäinen (Marjan pytty):

Taitava joukkuepelaaja isolla J:llä. Aina hyvätuulinen.

Kuvia palkituista:Yläsavolainen ja Iisalmelainen -pistepörssi:

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen