PK-37 edellyttää kasvomaskin käyttöä sunnuntain kotiottelussa
Julkaistu: 14.10.2020 00.00

PK-37 edellyttää kasvomaskin käyttöä sunnuntain kotiottelussa

PK-37 - OTP su 18.10. klo 15.00 Kankaan Liikuntapuisto

Pyydämme ottelutapahtumaan saapuvan yleisön kiinnittämään erityistä huomiota turvallisuusohjeistukseen, jotta voimme yhdessä minimoida riskin koronaviruksen leviämiseksi. Kyseinen ohjeistus löytyy myös Kankaan Liikuntapuiston yläportilta, josta yleisö saapuu katsomoon. Älä koskaan saavu kipeänä ottelutapahtumaan!

Kankaan Liikuntapuiston katsomoon pääsee 160 henkilöä minimi turvavälillä (1-2 m). Katsomossa on sunnuntaina käytössä näin ollen joka toinen penkkirivi. Kankaan Liikuntapuistossa voi katsoa ottelua monesta eri paikasta. Muistetaan näissäkin paikoissa huolehtia turvaväleistä.

Koronavirusepidemian toisen aallon kiihtyessä koko jalkapalloperhe on päivittänyt omaa ohjeistustaan epidemian hillitsemiseksi. PK-37 noudattaa Palloliiton maanantaina 12.10.2020 antamaa ohjeistusta. Kasvomaskia edellytetään sekä yleisöltä että ottelutapahtuman henkilökunnalta. PK-37 on huolehtinut henkilökunnalle kasvomaskit mm. kioskeilla asioivien ja työskentelevien turvaamiseksi.

Mikäli katsojalla ei ole mukana omaa kasvomaskia, niin niitä on myytävänä yleisölle sisääntuloportin luona hintaan 2e/kasvomaski. Otteluun on muuten vapaa pääsy. Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskin käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita.

Yleinen turvallisuusohjeistus

Muista vielä seuraavat tärkeät turvallisuusohjeet:

- Älä saavu sairaana tai oireisena ottelutapahtumaan.

- Huolehdi turvaväleistä katsomossa ja muissa kentän tiloissa.

- Huolehdi, että kasvomaski on kasvoillasi tapahtuma-alueella.

- Jos tulet paikalle perheen kanssa, keskustele järjestyksenvalvojan kanssa istumajärjestelyistä.

- Suosimme kioskipisteillä korttimaksua. Otteluun on vapaa pääsy.

FUTIS ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ! TERVETULOA OTTELUUN!


Seuran uusimmat