Joni Norring ja Petri Huttunen liittyvät PK-37:ään
Julkaistu: 15.07.2020 00.00

Joni Norring ja Petri Huttunen liittyvät PK-37:ään

PK-37:n edustusjoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun Joni Norring (27) ja Petri Huttunen (35) pukevat ensimmäisen kerran sinivalkoisen pelipaidan ylle tulevana sunnuntaina Sankariniemellä. Molempien pelaajien pelioikeudet ovat kunnossa ja näin valmiita edustamaan Pallo-Kerhoa.

Joni Norring on pelannut reilusti yli sata peliä Kakkosessa enimmäkseen Järvenpään Palloseurassa ja tuo mukanaan rutkasti kokemusta PK-37:n joukkueeseen. Norring on harjoitellut noin viikon verran jo joukkueen mukana. Järvenpäässä Norring pelasi pääasiassa puolustajana, mutta jatkossa miestä voidaan nähdä myös PK:n keskikentällä. Jäpsin kasvattti Norring on pelannut juniorina HJK:n A- ja B-junioreissa, joissa molemmissa ikäluokissa voittanut Suomen mestaruuden. Viimeksi Norring on pelannut kaudella 2018 ja sen jälkeen toiminut rauhanturvaajana erilaisissa tehtävissä.

Toinen uusi nimi PK:n joukkueeseen on Petri Huttunen. Huttunen on pelannut tällä kaudella ja muutamana edellisenä vuotena kuopiolaisessa SC Zulimaneissa Nelosessa. Jo juniorina ja aikuisiälläkin aikaisemmin PK:ta edustanut Huttunen tekee siis paluun Iisalmeen ja Sankariniemelle. Molemmat pelaajat pelaavat PK-37:ssä loppukauden ja joukkue tavoittelee edelleen hanakasti paikkaa ylempään loppusarjaan.

Tervetuloa PK-37:ään Joni ja Petri!

PK-37 - SC Riverball su 19.7. klo 18.30 Sankariniemellä

Seuran uusimmat

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen