Älä jää porttien ulkopuolelle - saavu ajoissa paikalle
Julkaistu: 12.06.2020 00.00

Älä jää porttien ulkopuolelle - saavu ajoissa paikalle

Paikallisderby avaa jalkapallokauden Sankariniemellä keskiviikkona 17.6. klo 19.00 alkaen. Stadionille kannattaa tulla jo hyvissä ajoin, sillä lipunmyyntiin on odotettavissa ruuhkaa ottelun alun lähestyessä, sillä otteluun voidaan koronarajoitusten takia ottaa enintään 480 katsojaa.

Pääportin lipunmyyntipisteet, joita on kaksi aukeavat klo 18.00, eli tunti ennen ottelun alkua. Kausi-, toimihenkilö- ja junnukorttilaisten sisäänkäynti on stadionin länsipään portista, eli junaradan päästä. Molemmilla porteilla on turvatarkastus. Stadionille ei saa tuoda mitään omia juomia. Lisäksi kiellettyjä esineitä ovat mm. terä- ja ampuma-aseet, pyrotekniset välineet, poliittiset, rasistiset tai muuten loukkaavat liput ja banderollit, sekä kaikki esineet ja aineet, joista voi aiheutua vaaraa tapahtuman turvallisuudelle.

Liput otteluun maksavat 5 € aikuisilta ja 3 € alennusryhmiltä (opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset ja työttömät). Alle 12-vuotiailla lapsilla, PaVen, KiuPan, Klubi-36:n ja LaPa-95:n junioripelaajilla vapaa pääsy. Lipunmyyntiin kannattaa varata tasaraha jonojen nopeuttamiseksi. Lipunmyyntipisteissä voi maksaa myös kortilla ja lähimaksulla. VIP-tila ei ole käytössä ottelussa.

Palloliiton hallituksen päätöksen mukaisesti mitkään vapaakortit (kultakortit, erotuomarikortit, ym.) eivät oikeuta sisäänpääsyyn otteluihin, joissa yleisömäärä on koronatilanteen takia rajoitettu.

> > > Koronaepidemian vuoksi ottelussa tulee pitää 1–2 metrin turvavälit omaan ruokakuntaan kuulumattomiin ihmisiin. Tästä syystä katsomossa on joka toinen penkkirivi poissa käytöstä. Lisäksi pyydämme pitämään huolta käsihygieniasta. Käsihuuhdetta on tarjolla heti stadionin portilla sekä myyntipisteillä ja WC:n luona.

Koronaturvallisuus:

Ottelussa on voimassa erikoisjärjestelyt koronatartuntojen torjumiseksi. Älä missään nimessä tule otteluun, jos olet sairaana.

Koronavirustilanteen takia pyydämme ottamaan huomioon seuraavat seikat:

  • Suosittelemme kortilla maksamista ja etenkin lähimaksun käyttämistä myyntipisteillä. Jos käytät käteistä, anna mieluiten tasaraha.
  • Desinfioi kätesi heti stadionille tultuasi. Saatavilla on käsihuuhdetta, mutta voit ottaa myös oman pikkupullosi mukaan.
  • Pidä 1–2 metrin turvavälit stadionilla sekä jo lippuluukulle jonottaessasi. Katsomossa penkkiriveistä on käytössä vain joka toinen. Perheenjäsenet voivat istua lähellä toisiaan.
  • Aivasta ja yski paperiseen nenäliinaan ja heitä se roskiin heti käytön jälkeen. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyynärtaipeella. Desinfioi kätesi.
  • Desinfioi kätesi myös ennen grillillä ja muilla myyntipisteillä asiointia ja ruokailua. Käsihuuhdetta on saatavilla

Ottelua pääsee seuraamaan myös livenä Iisalmen Sanomien VerkkoPlus -tilauksella ja Mediatunnuksella. Linkki livelähetykseen julkaistaan ottelun alla Some-kanavilla:

https://www.savonsanomat.fi/iisalmensanomat/sporttiset/Pallo-Kerho-ja-paikallinen-lehti-uuteen-yhteisty%C3%B6h%C3%B6n-Kotiottelut-n%C3%A4kyv%C3%A4t-suorina-l%C3%A4hetyksin%C3%A4-Iisalmen-Sanomien-verkkosivuilla/1563307

Tunnusta väriä: Pue päällesi PeeKoon värejä, huivi, seuravaatetta yms. Muista pitää ääntä katsomossa.

TERVETULOA OTTELUUN!


Seuran uusimmat

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen