Juho Ruotsalainen ja pelaamista jatkava Ville Kosonen mukaan edustusjoukkueen valmennusryhmään
Julkaistu: 05.11.2019 00.00

Juho Ruotsalainen ja pelaamista jatkava Ville Kosonen mukaan edustusjoukkueen valmennusryhmään

Tulevan pelikauden koitoksiin valmistautuva PK-37:n edustusjoukkueen valmennusryhmä täydentyi. Usean kauden ajan joukkueen runkopelaajiin kuulunut Juho Ruotsalainen (33) liittyy mukaan ensimmäistä kauttaan PK-37:n vastuuvalmentajana toimivan Jani Vidgrenin (34) valmennusryhmään.

Ruotsalaisen vastuualueeseen kuuluu varsinkin talvella joukkueen kuntovalmentaminen, johon hänellä on myös alan pätevyys. Lisäksi Ruotsalainen toimii muutenkin joukkueen valmennuksessa mukana koko kauden ajan.

PK-37:n pitkäaikaisiin runkopelaajiin kuulunut maalivahti Ville Kosonen (30) jatkaa pelaamistaan edustusjoukkueessa. Lisäksi Kosonen toimii joukkueen maalivahtien valmentajana. Kosonen antaa myös oman tukensa ja panoksensa muulle valmennusryhmälle pelaamisen ohella.

Jatkosopimuksen PK-37:n kanssa on solminut tulevasta pelikaudesta myös viime kauden joukkueesta tärkeä luottopelaaja Jesse Åhman (21). Viime kaudella paljon Kolmosen otteluita farmiseura Toivalan Urheiljoissa pelanneet Vili Toppinen (19) ja Niklas Sahlström (17) jatkavat niin ikään Pallo-Kerhon edustusjoukkueessa.

Edustusjoukkueeseen uusina pelaajina liittyy myös iso joukko seuran omia nuoria pelaajia. Jo viime kaudella joukkueen mukana harjoitelleet ja jonkin verran pelanneetkin Rikhard Lappalainen (2003-synt.), Veikka Kumpulainen (2002-synt.), Saku Kauhanen (2003-synt.) ja Visa Kettunen (2003-synt.) jatkavat joukkueessa. Lisäksi nuorista pelaajista edustusjoukkueeseen liittyy 2001 -syntyneet Aksel Eskelinen, Joonas Lukkarinen, Joel Lumijärvi ja 2002 -syntynyt Olli Komulainen. 2003 -syntyneistä nuorista joukkueen mukaan liittyvät Tomi Niskanen ja Topi Nissinen. Myös 2004 -syntynyt Sisu Ikonen liittyy edustusjoukkueen rinkiin mukaan. Nuorimmat pelaajat pelaavat ja harjoittelevat myös seuran B-junioreissa.

Joukkue aloittaa harjoittelun tiistaina 26.11. klo 19.30 Iisalmen jalkapallohallissa. Ensimmäisellä viikolla joukkue aloittaa harjoittelun avoimilla harjoituksilla, joihin voi osallistua jokainen, joka haluaisi pelata ensikaudella PK-37:n edustusjoukkueessa. Harjoituksissa on mukana myös PK:n kanssa sopimuksen jo kirjoittaneet pelaajat.

Joukkueeseen ei etsitä avoimien harjoituksien kautta ainoastaan valmiita pelaajia, vaan potentiaaliset, mutta kokemattomatkin pelaajat voivat kehittyä talvikauden aikana. Harjoituksiin ei ole siis korkea kynnys osallistua. Harjoitukset pitää joukkueen vastuuvalmentaja Jani Vidgren (044 - 322 1233) ja harjoituksiin voi tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumista tai ilmoittamalla osallistumisesta valmentajalle tai sähköpostilla: mika.pesonen@pk-37.fi.

Jos sinulla on usko itseesi, niin nyt saat hyvän paikan kokeilla, mihin kykysi riittävät. Edustusjoukkueen tulevan kauden joukkueen rakentamista jatketaan maltillisesti.

Jesse Åhman, Vili Toppinen, Niklas Sahlström ja Topi NissinenVeikka Kumpulainen (takana vas.), Olli Komulainen, Joel Lumijärvi, Sisu Ikonen, Rikhard Lappalainen. Aksel Eskelinen (edessä vas.), Joonas Lukkarinen, Saku Kauhanen, Tomi Niskanen ja Visa Kettunen.


Seuran uusimmat

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen