Edustusjoukkue, Kolmonen

JPS - PK-37   4 - 0

Jyväskylä, Viitaniemi TN

JPS juoksi PK:n nurin Jyväskylässä

Pallo-Kerho 37 koki perjantai-iltana karvaan 0-4 -tappion Jyväskylän Seudun Palloseuran vieraana.

PK:n päävalmentaja Lasse Vornanen myönsi pelin jälkeen JPS:n yllättäneen hänet ja koko joukkueen.

- Emme olleet fyysisesti valmiina otteluun aloituspillin soidessa.

Ja siltä peli tosiaan näytti. JPS:n juokuvoimaiset pelaajat tuntuivat puhkovan iisalmelaisten vuotavaa puolustusta niin oikealta, vasemmalta kuin keskeltäkin. Maalivahti Aimo Jauhiainen piti hyvillä vastaantuloillaan joukkuettaan nollapelissä aina ottelun 24. minuutille saakka.

JPS pääsi ensimmäistä kertaa maalin makuun rangaistuspotkusta. Tilannetta edelsi PK:n oikean puolustajan Samuli Ruotsalaisen keltaisen kortin arvoinen rike.

Siitä hetkestä alkoi myös PK:n sysimusta jakso, sillä neljän minuutin sisällä pallo poimittiin vielä kaksi kertaa PK:n maaliverkosta. Ensin Samuli Ruotsalaisen ja Aimo Jauhiaisen yhteispeli ei toiminut ja JPS:n hyökkääjä Samuel Arponen pääsi lyhyeksi jääneeseen syöttöön ja tuikkasi tilanteeksi 2-0.

Minuutti edellisestä maalista ja JPS:n Matti Vähäpesola musersi PK:n selkärangan lopullisen tuntuisesti ohjaamalla lähietäisyydeltä kotijoukkueen kolmen maalin johtoon.

PK:n leirissä ei oikein keksitty ratkaisua pelilliseen alakuloisuuten ja 40. minuutilla JPS laituri ohitti puhtaasti nopeudella PK:n kaksi pelaajaa ja tarjoili namupaikan Joni Rintatalolle pilkun tienoille. Rintatalo ei namupaikasta erehtynyt vaan laukoi kliinisesti tyhjään kulmaan 4-0.

Puoliajalla PK herätteli joukkuettaan vaihtamalla kokeneen Ville Kososen kentälle Jauhiaisen tilalle. Jauhiaista ei voi avauspuoliajan maaleista sormella osoittaa, mutta joukkueelta tuntui puuttuvan johtohahmo alakerrasta.

Puoliajalla Pallo-Kerho päätti, että nyt omaan päätyyn ei mene enää yhtään palloa. Päätös myös piti, sillä toisen puoliajan peli näytti jo paljon organisoidummalta ja oma pallollinenkin peli lähti kulkemaan.

- Myönteistä oli, että päätös pitää nolla toisella puoliajalla piti, sanoi Vornanen pelin jälkeen.

Seuraavan kerran PK pelaa jälleen kotona kohdaten 28.5 kotonaan rakkaan vihollisensa Kings SC:n Kuopiosta. Ottelun peliareenana toimii joko Kankaan Liikuntapuisto tai Sankariniemen stadion.

Seuraavat ottelut:

Su 28.5. klo 15.00 PK-37 - Kings SC Kankaan Liikuntapuisto / Sankariniemi.

To 1.6. klo 19.00 NiemU - PK-37 Rääkkylä, Nieminen UK.

Otteluraportin tarjoavat:

Kuvia ottelusta:

Tilastot
JPS

4 - 0

(4-0)
24'VaroitusRuotsalainen Samuli
25'MaaliRintatalo Joni
28'MaaliArponen Samuel
29'MaaliVähäpesola Matti
40'MaaliRinta-Halkola Jani
46'Vaihto ulosPääkkönen Timi
46'Vaihto ulosJauhiainen Aimo
46'Vaihto sisäänLyyra Samuli
46'Vaihto sisäänKosonen Ville
57'VaroitusUurtio Konsta
71'Vaihto ulosRonkainen Juho
71'Vaihto sisäänNissinen Topi
82'Vaihto ulosNiskanen Tomi
82'Vaihto sisäänKumpulainen Veikka