28
TAM
16.00
Edustusjoukkue, Harjoitusottelut

KajHa - PK-37   1 - 8

Kajaanin Pallohalli

PK-37 avasi talven harjoitusottelut voitokkaasti

Pallo-Kerho 37:n edustusjoukkue avasi talven harjoitusottelu kautensa lauantaina Kajaanin Pallohallissa. Vastaan asettui viime kauden päätteeksi Kakkosesta tippunut Kajaanin Haka.

Ottelussa vierailija PK oli koko ajan hallitsevampi osapuoli ja lopulta Kajaanissa ottelun lopputulokseksi kirjattiin iisalmelaisten peräti 1-8 (0-2) voitto.

Ottelun tahtipuikkoa heilutti PK:n hyökkäyksessä pelannut Eetu Rissanen, jonka maalisaldo lauantaina oli kuusi maalia. Yhden maalin mieheen tekivät Joni Sällström ja Topi Nissinen. Maalit olivat molempien ensimmäiset edustusjoukkueessa.

- Välillä pelimme kulki ihan hyvin. Varsinkin ensimmäinen jakso oli meiltä hyvä ja siitä jäi positiivinen kuva. Tottakai tarvitsemme kuitenkin hiomista vielä meidän peliin.

- Toisen puoliajan alkuun saimme kaksi nopeaa maalia ja sen jälkeen peli vähän lässähti. Siirtelimme palloa sen jälkeen melko rauhallisesti. Pelaajista Eetu Rissanen tottakai tykitti taas mukavilla tehoilla ja laitapuolustajana tunnin pelannut 15-vuotias Rasmus Tikkanen oli tosi hyvä, kertasi PK:n valmentaja Lasse Vornanen talven ensimmäista harjoitusottelua.

Nyt joukkue jatkaa harjoitteluaan ja pelaa seuraavan kerran 11. helmikuuta harjoitusottelun Joensuussa. PK-37:n osallistuu myös tänä vuonna jalkapallon Suomen Cupiin. Tasauskierroksen ja ensimmäisen kierroksen arvonnat suoritetaan tammikuun viimeinen päivä.


Tilastot
KajHa

1 - 8

(0-2)
8'MaaliRissanen Eetu
40'MaaliRissanen Eetu
46'MaaliRissanen Eetu
52'MaaliRissanen Eetu
72'MaaliRissanen Eetu
74'MaaliSällström Joni
79'MaaliNissinen Topi
87'MaaliRissanen Eetu

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen