Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

PK-37 - LehPa  3 - 0

Sankariniemi N

PK-37 taisteli voittoon vajaallakin

Pallo-Kerho 37 oli perjantaina kolealla Sankariniemen stadionillla tehokas. Ensin se oli tehokas hyökkäyspäässä onnistumalla maalinteossa. Sen jälkeen se oli tehokas omassa puolustuspelaamisessaan, kun se jätti vastustajat nollille. Lehmon Pallo kaatui ensimmäisen jakson maaleilla lukemin 3-0.

PK-37 sai otteluun hyvän alun, kun jo neljän minuutin jälkeen ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa tehnyt Lukas Harju onnistui puskemaan maalin edustalta Tuomas Häkkisen antaman kulmapotkun maaliin ja tilanteeksi 1-0.

Kymmenen minuutttia myöhemmin Eetu Rissanen riisti pallon vastustajalta kolmessakympissä, eteni hieman ja laukoi jo kuudentoista rajalta pallon verkon perukoille – Pallo-Kerho johti jo 2-0.

Hyvän alun jälkeen PK sai puolen tunnin kohdalla vettä niskaansa, kun avausmaalin tehnyt Lukas Harju sai jo toisen varoituksensa ja joutui poistumaan kentältä.

Mutta vain pari minuuttia myöhemmin Pallo-Kerho onnistu siirtymään jo 3-0 johtoon. Visa Kettunen syötti oikeaan laitaan Miika Riiholalle, joka pysty laukomaan puolustajien ahdisteluista huolimatta pallon takanurkkaan.

Kolmannen maalin jälkeen ensimmäisen jakson lopulla ote alkoi siirtyä hieman vierasjoukkueelle, joka pelasi yhden pelaajan ylivoimalla. Vielä selvemmin ottelun hallinta oli vierasjoukkueella toisella jatkolla, mutta maalinteossa se ei onnistunut.

PK-37:n valmentaja Lasse Vornanen oli omiensa esitykseen jälkeen tyytyväinen.

- Olipas puolustustaistelua, mutta joukkue alkaa jo oppia tämän puolustamisen jalon taidon. Vastustaja ei oikeastaan kovin vaarallisiin tilanteisiin päässyt, sen verran hyvää ja tiivistä oli meidän puolustaminen tänään. Koko joukkue teki töitä hyvin ja jaksettiin taistella loppuun sakka.

Ottelun alkuun Vornanen oli luonnollisesti tyytyväinen.

- Aloitimme tosi vahvasti ja veimme ottelua mukavasti. Kun onnistuimme tekemään alussa jo maalit, palkittiin hyvä puolustaminen kolmella sarjapisteellä.

Pallo-Kerho on pelannut nyt koko syyskauden ilman tappiota. Seuraava ottelu joukkueella on parin viikon kuluttua.

- Nyt päästään taas pienelle tauolle harjoittelemaan lisää.

Otteluraportin tarjoaa:

Seuraava ottelu:

Tilastot

3 - 0

LehPa
(3-0)
4'MaaliHarju Lukas
13'MaaliRissanen Eetu
27'VaroitusHarju Lukas
30'UlosajoHarju Lukas
32'MaaliRiihola Miika
32'Vaihto ulosKettunen Visa
32'Vaihto sisäänIkonen Sisu
73'Vaihto ulosRiihola Miika
73'Vaihto sisäänLyyra Samuli
87'Vaihto ulosHäkkinen Tuomas
87'Vaihto sisäänNorring Joni
89'Vaihto ulosKääriäinen Konsta
89'Vaihto sisäänMarin Eetu