15
KES
19.00
Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

JJK Jyväskylä/2 - PK-37   3 - 2

Viitaniemi TN

​PK-37:n kausi jatkuu keskiviikkona Jyväskylässä

Pallo-Kerhon kausi jalkapallon Kolmosessa jatkuu keskiviikkona, kun joukkue lähtee vierasmatkalle Jyväskylään. Viitaniemessä Pallo-Kerho kohtaa JJK:n junioreita vilisevän kakkosjoukkueen.

Pallo-Kerhon valmentaja Lasse Vornanen sanoo, että joukkue on harjoitellut ylimääräisen tauon aikana hyvin.

- Olemme käyneet samoja asioita läpi kuin aikaisemminkin, on haettu samalla varmuutta tekemiseen. Prässääminen ja pelin avaaminen ovat olleet pääosissa.

Pallo-Kerhon edellinen ottelu Lehmossa puolitoista viikkoa sitten sujui Vornasen mukaan hyvin ja joukkueen suoritus oli kaikin puolin erinomainen, jonka kruunasi Konsta Kääriäisen upea hattutemppu jo avausjaksolla.

- Jos onnistumme pelaamaan samalla tasolla kuin Lehmossa, meillä ei pitäisi olla mitään hätää.

Vornanen tietää, että JJK:n joukkue on nuori ja aktiivinen. Se karvaa ylhäältä aktiivisesti, joten helpolla ja ihan itsekseen pisteet eivät Iisalmeen tule.

- Meidän pitää onnistua omalla tasollamme, Vornanen sanoo.

Jyväskylään joukkue lähtee lähes normaalilla joukkueella. Isompia loukkaantumisia ei ole, joskin joukkueessa on flunssa-aallon vuoksi hieman sairastelua.

JJK:n kakkosjoukkue on voittanut sarjassa aiemmin SaPan ja SC Riverballin. KeuPan kanssa pisteet menivät jakoon ja tappion JJK on kärsinyt sarjassa neljäntenä ja viidentenä oleville Kingsille ja FC Blackbirdille. Sarjataulukossa JJK/2 on kahdeksantena.

Mediatoimisto porhaltaa paikalle kaksin käsin ja striimaa ottelun osoitteessa JJK/2 - PK-37 - Striimiksi, josta ottelun striimin voi ostaa.

Tilaus on tehtävä keskiviikkona klo 18.30 mennessä. Tilauksen ja maksun suoritettuaan tilaaja saa omaan sähköpostiin vähän ennen ottelun alkua uuden linkin, jolla ottelua pääsee seuraamaan.

JJK Jyväskylä/2 - PK-37 ke 15.6. klo 19.00, Viitaniemi Jyväskylä.

Otteluennakon tarjoavat:


K-Citymarket Iisalmi ? K-Rauta Masa Iisalmi ? K-Supermarket Torikulma


Seuraava kotiottelu: PK-37 - AC BARCA ti 21.6. klo 18.30 Sankariniemi.


Tilastot
JJK Jyväskylä/2

3 - 2

(1-1)
36'MaaliNzeza Maxime
42'MaaliKettunen Visa
52'MaaliOsso Shirman
54'VaroitusUurtio Konsta
80'Vaihto ulosKettunen Visa
80'Vaihto sisäänLyyra Samuli
83'MaaliSavela Luka
90'VaroitusKosonen Ville
93'MaaliRissanen Eetu