Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

JPS - PK-37   1 - 4

Viitaniemi TN

PK-37 haki pisteet Jyväskylästä

Perjantai-illan vierailu Jyväskylän Viitaniemen tekonurmelle ei tuonut Pallo-Kerho 37:lle juurikaan tyylipisteitä, mutta kolme sarjapistettä tarttui mukaan, kun kotijoukkue Jyväskylän Seudun Palloseura kaatui maalein 1-4 (1-2).

Joukkueen päävalmentaja Lasse Vornanen tuskaili pitkin iltaa joukkueensa esityksen kanssa, mutta lopulta kolme sarjapistettä lämmitti viilenevässä illassa.

- Oli kyllä vaikeaa tänään. Tilanteissa oltiin pehmeitä, syötöt olivat heikkoja ja pelaamisessa oltiin huolimattomia, Vornanen sanoi.

Osan heikosta peliesityksessä Vornanen laittoi pelialustan piikkiin.

- Kyllähän tuossa pallo pomppii ja ehkä me vähän arkailtiin tilanteisiin menemistä. Luonnonnurmella voidaan mennä tilanteisiin kaasu pohjassa, täällä joutuu aina vähän varomaan.

Toinen heikkoon peliesitykseen vaikuttanut syy saattoi Vornasen mukaan olla nopeasti tullut avausmaali. Minuuttiviisari ei ehtinyt kiertää kolmea kertaa ympäri, kun pallo oli jo jyväskyläläisten verkossa. Pallon laukoi maaliin hienosti Eetu Tenhunen kuudentoista tuntumasta.

Hyvä alku kuitenkin kostautui, kun JPS tuli vajaan kymmenen minuutin päästä tasoihin. Henri Keteli pääsi siirtämään pallon verkon perukoille keskeltä PK-37:n puolustusta, joka ei saanut tilannetta purettua.

Avausjaksolla peli oli vielä tasaista, mutta Miika Riihola onnistui viemään PK:n johtoon puolen tunnin pelin jälkeen. Riihola sai pallon Eetu Rissaselta, joka taiteili sen päätyrajan tuntumasta etutolpalta maalin edustalla olleelle Riiholalle.

Toisella jaksolla Pallo-Kerho sai pelistä vähän paremmin jo otetta, mutta tyylipisteitä esityksellä ei ansaita. Sarjapisteiden edestä sentään syntyi maaleja, kun Eetu Rissanen pääsi kaksi kertaan maalintekoon.

Kun minuuttiviisari on pyörähtänyt jo 78 kertaa ympäri, Rissanen karkasi lähes puolesta kentästä jyväskyläläispuolustukselta. PK:37:n puolustus purki pallon omalta alueelta yli puolen kentän, ja Rissanen häiritsi tilanteessa JPS:n puolustajaa, joka potkaisi pallosta ohi. Rissanen karkasi maalintekoon ja sijoitti pallon kuudentoista rajalta maaliin.

Toisen osumansa Rissanen teki, kun Visa Kettunen riisti pallon keskialueella, syötti sen Rikhard Lappalaiselle, joka vapautti Rissasen yksin JPS:n maalivahtia vastaan. Taululle PK-37:n neljäs maali, kun kello näytti 84. pelattua minuuttia.

Voitto Jyväskylästä pitää Pallo-Kerhon edelleen tiukasti kärkitohinoissa kiinni.

- Onneksi pisteet saatiin, niin nyt voimme edelleen pistää vähän painetta AC Barcalle sarjan kakkospaikasta. Siitä me nyt taistelemme loppuun saakka ja toivottavasti kaikki loput pelit saadaan pelata luonnonnurmella.

Otteluraportin tarjoaa:

Seuraava ottelu:

Tilastot
JPS

1 - 4

(1-2)
3'MaaliTenhunen Eetu
12'MaaliKeteli Henri
34'MaaliRiihola Miika
46'Vaihto ulosLyyra Samuli
46'Vaihto ulosNiskanen Tomi
46'Vaihto sisäänKettunen Visa
46'Vaihto sisäänLukkarinen Joonas
67'VaroitusKääriäinen Konsta
71'Vaihto ulosIkonen Sisu
71'Vaihto sisäänHarju Lukas
78'MaaliRissanen Eetu
80'Vaihto ulosRiihola Miika
80'Vaihto sisäänLappalainen Rikhard
84'MaaliRissanen Eetu
88'Vaihto ulosHäkkinen Tuomas
88'Vaihto ulosUurtio Konsta
88'Vaihto sisäänMarin Eetu
88'Vaihto sisäänMakkonen Jaakko