Esittely
Ottelutilastot
RoPS/2 - PK-37
2019 - Edustusjoukkue - Kakkonen
Klo 18:30 Keskuskenttä, Rovaniemi TN
2
Kes

Ennakkoinfo


Lähtö 10:30 Iltalypsyltä.

PK:lla edessä pitkä matka RoPSin vieraaksi


Kauden avausvoitto torstaina nosti joukkueen pois sarjan peränpitäjän paikalta ja samalla se nosti joukukeen itseluottamusta mukavasti. Vahva esitys kotikentällä ja ennenkaikkea tehokas hyökkäyspeli toi lisää virtaa joukkueelle.

PK:n päävalmentaja Pele Koljonen on todennut useaan otteeseen, että sarjan alku oli PK:lle rankka. Lähes samaan sarjaan kärkijoukkueiden kanssa kuuluu myös RoPS /2, jonka vieraaksi PK matkaa sunnuntaina.

- RoPSin kakkosporukka eli liigaryhmän farmi on aloittanut sarjan aika vahvasti. Se saa sopivasti apuja liigaringistä, joten tasokas vastustaja se varmasti on, Pele tietää.

Vesa Tauriaisen valmentama RoPS on kaatanut kotonaan muun muassa GBK:n, joten sarjan kärkijoukkue se on. Pele uskaltaa silti sanoa, että tavoitteena on ottaa vähintänä yksi piste.

- Kuten torstaina näimme, pystymme luomaan ihan mukavasti tilanteita vastustajan maalille. Lähdemme tietenkin haastamaan kotijoukkuetta, mutta mikään helppo ottelu se ei tule olemaan.

Rovaniemelle on pitkä matka ja se varmasti näkyy joukkueen otteissa, mutta toivottavasti mahdollisimman vähän. Viimeistelyharjoitukset PK pitää lauantaina, mutta kokoonpano selviää tarkemmin vasta sunnuntaina.

- Porukka oli hyvässä iskussa torstaina. Siihen kokoonpanoon tuskin tulee suuria muutoksia, mutta ennen sunnuntaita voi vielä tapahtua paljon. Toivottavasti ei mitään takaiskuja tule, Pele sanoo.

RoPS/2 - PK-37 su 2.6. klo 18.30 Keskuskenttä tn, Rovaniemi.

Seuraava kotiottelu: PK-37 - OLS su 9.6. klo 18.30 Sankariniemi.

Lapista makea vieraspiste


PK-37 ei joutunut palamaan tyhjin käsin sunnuntaina Lapin reissulta, kun se pelasi RoPS/2 kanssa tasapelin 1-1. Näin PK:n pistepussi kuivien alkukierrosten jälkeen karttui yhdellä sarjapisteellä.

Sarjan kärkijoukkueisiin kuluva RoPS/2 onnistui heti ottelun alussa painamaan tilanteita PK:n maalille ja se onnistui maalinteossakin, kun joukkueen maalipyssy Jarkko Luiro karkasi vähän onnekkaasti viemään kotijoukkueen 1-0 johtoon jo reilun 10 minuutin pelin jälkeen.

Vahvasti puolustamaan lähtenyt PK sai ottelun edetessä puolustuksensa tiiviimmäksi, eikä kotijoukkue RoPS/2 onnistunut enää tekemään lisämaaleja, vaikka se sai vielä jakson lopulla luotua painetta PK:n maalille. PK:n maalilla pelannut Ville Kosonen onnistui ottamaan muutamia tärkeitä koppeja.

Toisella jaksolla PK:n puolustus oli vielä tiiviimpää kuin ensimmäisellä jaksolla. Valmentaja Pele Koljonen oli tyytyväinen varsinkin toisen jakson esitykseen.

- Noin vahvasti puolustuksen kautta emme ole aiemmin pelanneet. Ensijaksolla sitä vielä vähän haettiin, mutta toinen jakso oli hyvää puolustamista, Pele sanoi.

PK:n tasoitus onnistui hyvän puolustusprässin jälkeen. Ali Al-Musawi ja Sampo Honkanen prässäsivät puolessa kentässä, ja pallonriston jälkeen se pelattiin Viljami Aittokoskelle, joka vapautti syötöllään Albert Vauhkosen viimeistelemään tasoituksen 1-1:een.

- Se oli hyvin tehty maali. Prässi toimi hyvin, ja pallonriiston jälkeen pelattiin nopeasti eteenpäin. Juuri sellaista peliä mitä lähdettiin hakemaan, Pele iloitsi.

PK onnistui toisella jaksolla puolustuspelaamisessaan niin hyvin, ettei RoPS/2 enää päässyt johto-osumaa tekemään. Kotijoukkue haki ottelusta varmasti kolmea pistettä, mutta PK:n puolustus piti ja onnistui tekemään rovaniemeläisten yritykset tyhjiksi. PK:lla oli jopa muutamia hyvä tilanteita, mutta ratkaisevissa syötöissä olisi pitänyt olla pikkuisen huolellisempi.

- Oli se upea taistelu koko joukkueelta. Onnistuimme erilaisessa taktiikassa ja sen toteuttamisessa erinomaisesti. Jatkossa voimme kokeilla tuota samaa pelitapaa myös muita vastaan, Pele iloitsi.

Joukkueen neljän pisteen viikko onnistui juuri kuten joukkue itse oli suunnitellut. Kotivoitto torstaina ja makea vieraspiste Rovaniemeltä kruunasi viikon uurastuksen.

- Tästä on nyt hyvä jatkaa kohti ensi viikonloppua. Joukkue asettaa uuden välitavoitteen tiistain harjoituksissa. Seuraava kotiottelumme on sunnuntaina OLS:aa vastaan, eikä se suinkaan ole niin huono joukkue kuin sarjataulukon perusteella voisi kuvitella. Tasainen vääntö on tulossa, Pele ennakoi.

Seuraava ottelu: Su 9.6. klo 18.30 PK-37 - OLS Sankariniemellä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
1 - 1
(1-0)
13' Maali Luiro Jarkko

52' Maali Vauhkonen Albert

52' Maalisyöttö Aittokoski Viljami

80' Vaihto ulos Honkanen Sampo

80' Vaihto sisään Toppinen Vili

90' Vaihto ulos Vauhkonen Albert

90' Vaihto sisään Sahlström Niklas
Lisää uutisia
Pallo-Kerho 37
Kategoriat