Kääriäinen, Lappalainen, Lukkarinen, Lyyra ja Niskanen jatkavat - Kumpulainen tekee paluun PK-37:ään
Julkaistu: 12.03.2022 14.10

Kääriäinen, Lappalainen, Lukkarinen, Lyyra ja Niskanen jatkavat - Kumpulainen tekee paluun PK-37:ään

PK-37:n edustusjoukkue sai riveihinsä kuusi runkopelaaja, kun Konsta Kääriäinen (20), Rikhard Lappalainen (18), Joonas Lukkarinen (21), Samuli Lyyra (18), Tomi Niskanen (18) ja Veikka Kumpulainen (20) liittyvät joukkueeseen.

Kääriäinen on taitava jaloistaan ja tulee pelaamaan tulevana kesänä paljon PK:n keskikentän keskellä pyörittäen peliä tai sen laidalla. Kääriäisen rooli edellisen kauden tapaan tulenee olemaan suuri joukkueessa.

Lappalainen on hyökkäyspään pelaaja ja hieman erilainen kuin muut tämän hetken PK-pelaajat. Sopiva agressiivisuus ja röhkeys kuuluvat Lappalaisen otteisiin. Toivon mukaan Riku pysyy terveenä ja pystyy säännölliseen harjoitteluun kauden aikana, jotta tarvittava juoksuvoima kärjessä säilyy kohdallaan.

Sopimuspelaajista Lyyra ja Niskanen pelaavat pääsääntöisesti PeeKoon keskikentän laidoilla vauhdikkaina juoksijoina ja Lukkarinen tunnollisena kuntopelaajana puolustuksen laidalla. Veikka Kumpulainen palaa vuoden pelitauon jälkeen takaisin PK-37:ään ja ulottuvana pelaajana voi olla yllätyskortti kesän joukkueeseen, mikäli käynnissä oleva varusmiespalvelus ei sotke sitten liikaa Veikan tulevaa pelikautta.





Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen