Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

AC BARCA - PK-37   2 - 2

Vartiala N

PK-37 tasasi pisteet AC Barcan kanssa

Pallo-Kerho 37:n tavoite kolmesta sarjapisteestä ei toteutunut lauantaina, kun joukkue kävi Riistavedellä AC Barcan vieraana. Hyvästä avausjaksosta huolimatta pisteet tasattiin maalein 2-2 (0-2).

Joukkueen päävalmentaja Lasse Vornanen oli tyytyväinen yhteenkin pisteeseen, vaikka kolmea haettiin.

- Ihan tyydyttävä esitys. Olimme reissussa vähän kapealla ringillä, joten lopussa alkoi jo väsymys painaa, se vähän heikensi esitystä loppua kohden.

Avausjaksolla Pallo-Kerho oli omalla tasollaan ja hallitsi kenttätapahtumia selvästi. Töitä jaksettiin tehdä hyvin molempiin suuntiin ja myös tuloksellisesti avausjakso oli hyvä, kun Eetu Rissanen onnistui kahteen otteeseen maalinteossa.

- Hyviä maaleja olivat molemmat. Toinen tuli nopeasti onnistuneen pallonriiston jälkeen, toinen syntyi vähän pitemmän pallonhallintajakson päätteeksi, se oli hienosti pelaamalla tehty maali, Vornanen kertoi.

Pallo-Kerhon osumat syntyivät avausjakson puolivälissä. Enempää osumia ei nähty.

Toisella jaksolla kotijoukkue AC Barca nosti peliään ja karvasi ylempää. Se sai pelivälineen useammin Pallo-Kerhon puolustusalueelle ja onnistui lopulta maalinteossakin. Ensimmäisen osuman teki Myan Doot heti toisen jakson alussa ja toisen Joonas Ojantie, kun ottelua oli pelattu 70 minuuttia.

- Molemmat maalit tulivat samalla tavalla. Vastustaja sai pallon meidän rangaistussalueen sisällä, emmekä saaneet purettua tilannetta tehokkaasti. Pallo jäi pyörimään meidän alueelle, ja lopulta joku survoi sen maaliin, Vornanen harmitteli.

Takaiskuista huolimatta myös Pallo-Kerholla oli omat paikkansa toisella jaksolla.

- Molemmilla jaksoilla meillä oli useita maalintekotilanteita, mutta tehoja olisi pitänyt olla hyökkäyspäässä lisää. Vastaavasti puolustuspäässä pelattiin vähän löysästi eikä huolellisuutta ollut tarpeeksi. Siitä se lopputulos syntyi, Vornanen kertasi.

Otteluraportin tarjoaa:

Kauden viimeinen ottelu:

Tilastot
AC BARCA

2 - 2

(0-2)
23'MaaliRissanen Eetu
28'MaaliRissanen Eetu
46'MaaliDoot Myan
47'Vaihto ulosLyyra Samuli
47'Vaihto sisäänRonkainen Juho
71'MaaliOjantie Joonas
76'VaroitusTenhunen Eetu
85'Vaihto ulosKettunen Visa
85'Vaihto sisäänDolisvili Enrike
91'VaroitusDolisvili Enrike