Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

AC BARCA - PK-37   2 - 2

Vartiala N

​Kakkospaikka yhä PK-37:n kiikarissa

Pallo-Kerho 37 lähtee havittelemaan kolmea sarjapistettä ja sarjan kakkospaikkaa lauantaina, kun se matkaa Kuopion Vartialaan, missä se saa vastansa AC Barcan.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen Pallo-Kerhon miehistö on jo unohtanut, eikä siinä mitään muistelemisen arvoista olekaan: Eetu Rissanen vei PK-37:n avausjaksolla johtoon, mutta toisella jaksolla AC Barca tuli vartissa takaa rinnalle ja karkasi kahden maalin johtoon. Sitä synkkää varttituntia PK-37 ei halua muistella.

Joukkueen päävalmentaja Lasse Vornanen on mielissään vielä siitä, että viimeisissä otteluissa on pientä panosta.

- Kyllähän se kakkospaikka meitä kiinnostaa. Sitä me lähdemme tavoittelemaan.

Viime viikonloppuna Pallo-Kerhon esitys ei ollut niin kuin kauden aiemmissa otteluissa, kun JJK/2 kävi hakemassa pisteet Kankaan tekonurmelta. Samaan aikaan myös AC Barca kärsi tappion vieraillessaan Keuruulla. Näin joukkueiden ero säilyi yhdessä pisteessä: Barca on kakkosena ja PK-37 kolmantena.

- Lauantaina ottelussa on sen verran panosta, että voittaja on vahvemmilla sitten päätöskierroksella, koska silloin tasapeli riittää kakkospaikkaan, Vornanen laskee.

Sarjan päätöskierroksella PK-37:n kohtaa kotonaan FC Blacbirdin, AC Barca matkustaa taas Jyväskylään.

Lauantain ottelu pelataan Vartialassa, joka ei Iisalmeen kantautuneiden tietojen mukaan ole ihan sarjan parhaimpia kenttiä.

- Onneksi se on sentään luonnonnurmi, joten liukkaanakin se on mukavampi kuin tekonurmi. Kenttä on kooltaan pienehkö, joten se ei kylläkään ole meidän etu, Vornanen tuumailee.

Pallo-Kerho lähtee matkaan lähes normaalilla kokoonpanollaan. Maalilla pelaa näillä näkymin Aimo Jauhiainen, kun Ville Kosonen on pelikiellossa.

- Muut pelaajat varmistuvat vasta loppuviikon harjoituksissa, mutta kyllähän me ihan iskukykyinen joukkue saadaan matkaan.

AC BARCA - PK-37 la 24.9. klo 14.00 Vartiala, Riistavesi.

Otteluennakon tarjoavat:

K-Citymarket Iisalmi ? K-Rauta Masa Iisalmi ? K-Supermarket Torikulma

Tilastot
AC BARCA

2 - 2

(0-2)
23'MaaliRissanen Eetu
28'MaaliRissanen Eetu
46'MaaliDoot Myan
47'Vaihto ulosLyyra Samuli
47'Vaihto sisäänRonkainen Juho
71'MaaliOjantie Joonas
76'VaroitusTenhunen Eetu
85'Vaihto ulosKettunen Visa
85'Vaihto sisäänDolisvili Enrike
91'VaroitusDolisvili Enrike