Maalitykki Eetu Rissanen jatkaa PK-37:ssä
EdustusjoukkueJulkaistu: 13.04.2024 16.37

Maalitykki Eetu Rissanen jatkaa PK-37:ssä

PK-37:n edustusjoukkue sai tärkeän lisäkiinnityksen tulevan kesän joukkueeseen, kun kolmannen kautensa paluun jälkeen aloittava Eetu Rissanen (22) solmi vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa.

Hyökkääjä Rissanen laukoi kaudella 2022 19 ottelussa komeat 30 maalia 1653 peliminuutissa. Viime kaudella 15 ottelussa Rissanen viimeisteli 20 maalia ja peliminuutteja kertyi 1334. Suomen Cupissa maaleja kertyi kaksi kahdessa ottelussa. Lisäksi viime pelikautta sotki hieman varusmiespalvelus.

- Oma valmistautuminen kauteen näyttää oikein hyvältä. Hyvässä kunnossa olen ja kiva on ollut pelata. Meillä on mukava joukkue jalkeilla ja kivaa on ollut. Meillä on paljon nuoria ja uusia joukkueessa. Meillä on mielenkiintoinen joukkue ja uskon, että voimme haastaa sarjan kaikki joukkueet kesällä, kertoo Rissanen.

Minkälaisia omia tavoitteita Rissanen on sitten asettanut tulevalle kesälle?

- Haluan pelata ehjän kauden. Autan joukkuetta kentällä omalla panoksellani ja vahvuuksillani. Joitakin maalejakin on tarkoituksena tehdä, jotka auttavat sitten joukkuetta voittoihin, sanoo Rissanen tavoitteistaan.

- Uskon, että meillä on hyvät menetysmahdollisuudet kesän sarjassa. Se on uusiutunut ja muuttunut, joten hieman on vaikea ennustaa sen tasoa. Meillä on kuitenkin kilpailukykyinen joukkue jalkeilla ja kun saamme säilytettyä pelaajat terveinä ja optimaalisen kokoonpanon aina kentälle, niin olemme varmasti vahvoja, kertoo Rissanen kesän sarjasta.

Rissanen teki paluun Iisalmeen ja kasvattajaseuraan kaudella 2022 ja nyt alkaa siis kolmas kausi perätysten sinivalkoisissa. Minkälaista on ollut aika PeeKoossa?

- Tosi hyvää aikaa. Se on vastannut odotuksia ja mukava on ollut pelata. Mukava joukkue on nytkin ja kivaa on ollut. Paljon on nuoria ja uusia kavereita joukkueessa mukana, päättää Rissanen.

Lisää joukkueen pelaajauutisia luvassa lähipäivinä.

Suomen Cup: PK-37 - Kultsu FC su 28.4. klo 16.30 Kankaan Liikuntapuistossa.


Lue lisää: Pallo-Kerho 37 - Uusi pelaaja tule mukaan kahden viikon maksuttoman jakson kautta - Tule sinäkin liikkumaan seurassa! (pk-37.fi)



Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen