Marko ja Mika Pesoselle Suomen Palloliiton itäisen alueen Respect-palkinnot
Pallo-Kerho 37Julkaistu: 06.02.2024 10.35

Marko ja Mika Pesoselle Suomen Palloliiton itäisen alueen Respect-palkinnot

Pallo-Kerho 37:n pitkäaikaiset toimijat Marko ja Mika Pesonen palkittiin la-iltana Jyväskylässä Suomen Palloliiton itäisen alueen palkintogaalassa Respect-palkinnoilla.

Iisalmelaisveljekset Marko (53) ja Mika (46) ovat antaneet sydämensä jalkapalloilulle ja seuratyölle.

Omilla pelaajaurillaan molemmat muistetaan taistelijoina, jotka aina antoivat kaikkensa joukkueensa eteen pelikentillä.

Pelaajaurien jälkeen molemmat ovat tehneet jo vuosikymmenten ajan pyyteetöntä työtä hyvin monissa eri rooleissa ja tehtävissä Pallo-Kerho 37:ssä (Marko 33 v ja Mika 25 v). Tällaista sitoutumista ei voi kuin ihailla.

Marko ja Mika ovat eri tehtävissään osoittaneet sen, että pitkäjänteinen työ tuottaa tulosta ja he ovat sitoutuneet seuran linjauksiin sekä toimintaperiaatteisiin -> heidän joukkueissa varmasti Kaikki Pelaa. He peräänkuuluttavat reilua peliä niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Ja toimimaan ennen kaikkea yhdessä, nauttimaan kentällä ja sen laidalla, noudattamaan ohjeita ja sääntöjä, olemaan armollisia ja tukemaan myös tappion hetkellä.

Vaatii erittäin paljon rakkautta lajiin ja monta lähtemistä, jos vuosittain osallistuu jopa satoihin eri joukkueiden tapahtumiin ja seuratyön vaatimiin erilaisiin tehtäviin. Nämä veljekset ovat jaksaneet tehdä tätä arvokasta työtä vuodesta toiseen ja ovat ansainneet tekemästään työstä huomionosoituksen.

Tulevalla kaudella Marko toimii C15 (2009) -poikien vastuuvalmentajana ja E10 (2014) -poikien valmentajana sekä ikäluokkavastaavana D12- - F6-5 -pojissa ja kykyryhmien valmentajana. Mika puolestaan toimii E 10-poiken vastuuvalmentaja ja PK:n edustusjoukkueen managerina ja johtokunnan jäsenenä.

PESSI JA MIXU. KOKO SEURAYHTEISÖ ONNITTELEE LÄMPIMÄSTI TEITÄ TEKEMÄSTÄNNE TYÖSTÄ RAKASTAMANNE SEURAN JA KOKO SUOMALAISEN JALKAPALLON ETEEN. RESPECT.


Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen