Edustusjoukkue, Suomen Cup

ToU - PK-37   3 - 5

Lippumäki, Kuopio

Pallo-Kerho eteni voitolla Suomen Cupin toiselle kierrokselle

Perjantai-iltana Kuopiossa pelattu Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen ottelu PK-37:n ja ToU:n välillä päättyi iisalmelaisten 3-5 (2-3) voittoon ja näin joukkueen ottelut jatkuvat Cupin toisella kierroksella.

Ottelu eteni kauttaaltaan hienoisessa PK:n hallinnassa ja vierasjoukkue oli niskan päällä. Hetkellisesti ToU sai painetta PK-maalille, mutta sitten taas PK puolestaan sai otetta uudelleen kamppailussa. Ottelun loppupuolella ToU:n nostettua pelaajiaan ylemmäksi se sai ajoittain paniikkia PK-puolustukseen, mutta loppuhetken Markus Montalton maali päätti viimeistään kotijoukkueen kirin.

Pallo-Kerho oli liikkeellä perjantain ottelussa hieman siipirikkoisena, sillä useita joukkueen pelaajia oli vielä sivussa. Nyt mukana ollut ryhmä sai kuitenkin arvokasta pelikokemusta jatkoa ajatellen.

Muut PK:n maalit perjantaina merkattiin Juho Ronkaisen, Konsta Kääriäisen, Tomi Niskasen ja Saif Josephin nimiin.

- Joukkueen pelaamisessa näkyi pitkä pelaamattomuus. Kentällä oli paljon uusia kavereita, joten otteet ovat vielä hieman sekalaisia. Pitkiä syöttöketjuja emme oikein saaneet aikaan.

- Hyvää oli, että saimme paljon maaleja. Tosin omiinkin meni kolme, mutta hyvä peliharjoitus ja paljon oli hyviäkin juttuja joukkueen otteissa, kommentoi ottelua valmentaja Lasse Vornanen.

PK-37 jatkaa voiton myötä Suomen Cupin toiselle kierrokselle. Kierros on pelattava maanantaihin 1.4. mennessä. Vastustajaksi toiselle kierrokselle arvottiin mikkeliläinen Nelosessa pelaava FC Marski. Ottelun ajankohta on vielä avoinna, mutta se tullaan pelaamaan kuitenkin Mikkelissä.

PK:n tulevan kauden joukkueen pelaajauutisia luvassa ensi viikolla.

Tilastot
ToU

3 - 5

(2-3)
5'MaaliRonkainen Juho
25'MaaliKääriäinen Konsta
45'MaaliNiskanen Tomi
46'Vaihto ulosRonkainen Juho
46'Vaihto sisäänDolisvili Enrike
59'VaroitusHuttunen Hugo
59'Vaihto ulosHuttunen Hugo
59'Vaihto sisäänKerman Miso
62'MaaliJoseph Saif
74'Vaihto ulosNiskanen Tomi
74'Vaihto sisäänMontalto Markus
79'Vaihto ulosRuotsalainen Samuli
79'Vaihto sisäänTaskinen Jesper
86'MaaliMontalto Markus