18
LOK
15.00
Edustusjoukkue, Karsinta Kakkoseen

PK-37 - OTP  0 - 2

Iisalmi, Kankaan Liikuntapuisto TN

PK-37 lähtee haastajana karsintaan

Pallo-Kerho 37 lähtee sunnuntaina alkavaan Kakkosen nousukarsintaan ilman paineita. Nuori joukkue on saavuttanut tavoitteensa sarjassa ja nousukarsinta tuli vielä hyvänä bonuksena.

- Nyt olemme asettaneet uudet tavoitteet ja se on nyt olla karsintasarjan päätteeksi kahden parhaan joukkueen joukossa, toteaa joukkueen päävalmentaja Jani Vidgren.

Pallo-Kerho 37 pääsee karsintaan ilman sen suurempia paineita. Vidgren sanoo nuoren iisalmelaisyhdistelmän olevan haastajan asemassa kokeneempien joukkueiden sarjassa.

- Varsin OTP on varsinkin nimilistan perusteella aika kova porukka. Toisena joukkueena vastaan tulee läntisestä lohkosta joko Närpiön Kraft tai Kokkolan Pallo-Veikkojen Akatemiajoukkue.

- Tulipa vastaan kumpi tahansa, niin tasokas joukkue sekin on, Vidgren tietää.

Sunnuntaina Pallo-Kerho 37 aloittaa karsintataipaleensa OTP:ta vastaan Kankaan tekonurmella. Vidgren olisi toivonut ottelua vielä Sankariniemelle, missä tappioita ei ole kesän aikana tullut.

- Luonnonnurmi olisi ollut hyvä alusta, mutta myös Kangas on meille tuttu kenttä. Ja kun emme ole vielä kotiotteluja tällä kaudella hävinneet, niin haluamme pitää kotitappioiden saldon nollassa vielä viikonloppunakin.

Vidgren uskoo, että molemmat joukkueet pelaavat sunnuntaina tarkasti, ja kaikki mahdolliset maalipaikat pitää osata käyttää tehokkaasti hyödyksi.

- Pääsemme aika hyvällä kokoonpanolla haastamaan oululaiset. Jesse Åhman on tästä ottelusta vielä poissa samoin Antti Lappalainen.

Lisää Jani Vidgrenin ajatuksia tulevasta karsinnasta alla olevalla videolla.


PK-37 - OTP su 18.10. klo 15.00 Kankaan Liikuntapuistossa.

Pyydämme ottelutapahtumaan saapuvan yleisön kiinnittämään erityistä huomiota turvallisuusohjeistukseen, jotta voimme yhdessä minimoida riskin koronaviruksen leviämiseksi. Kyseinen ohjeistus löytyy myös Kankaan Liikuntapuiston yläportilta, josta yleisö saapuu katsomoon. Älä koskaan saavu kipeänä ottelutapahtumaan!

Kasvomaskia edellytetään sekä yleisöltä että ottelutapahtuman henkilökunnalta tapahtuma-alueella.

Lue lisää: https://www.pk-37.fi/uutiset/119108/pk-37-edellytt...

Tilastot

0 - 2

OTP
(0-0)
75'MaaliLivingstone Neil
78'Vaihto ulosLeppä Panu
78'Vaihto sisäänKumpulainen Veikka
89'Vaihto ulosLappalainen Rikhard
89'Vaihto sisäänLumijärvi Joel
94'MaaliBlanc Stephane

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen