Lomake sulkeutuu 09.06.2024 00.00

Mikäli saamme liput hommattua, olemme lähdössä kauden päätteeksi ja syysloman aluksi Olympiastadionille katsomaan Huuhkajien peliä Englantia vastaan. Lähtö tapahtuisi lauantaiaamuna 12.10. ja paluu takaisin olisi maanantai-iltana 14.10.2024. Huuhkajien peli on su iltana 13.10. klo 19.00. Samalla reissulla on tarkoitus pelata yksi harjoituspeli jotain paikallista joukkuetta vastaan, jos vain saamme sen järjestymään.

Matkat tehdään bussilla ja se maksetaan joukkueen rahoista. Bussikyyti on ilmainen myös mukaan lähteville perheenjäsenille ja tuttaville. Joukkue majoittuu 3 pelaajaa/huone esim. Sokos Hotel Flamingossa, josta saadun tarjouksen mukaan huonehinnat ovat seuraavat:

- 1 HH 97€/yö
- 2 HH 97€/yö
- 2 HH + lisävuode 117€/yö

Mukaan lähtevät perheenjäsenet ja tuttavat voivat hyödyntää joukkueen saamaa tarjousta tai he voivat halutessaan hommata myös itse omat majoituksensa.

Joukkueelle hommataan yhteisruokailuja 1-2/päivä. Muut mukaan lähtijät voivat halutessaan hyödyntää näitä etuja tai hommata itse omat ruokailunsa. 

Joukkueen vastuuvalmentajan matka kustannetaan joukkueen varoista ja kahden mukaan lähtevän toimihenkilön (jojo/apuvalmentaja/huoltaja/matkanjohtaja tms.) matkat kustannetaan 50%:sesti. Myös bussikuskin matka maksetaan joukkueen rahoista. Muut mukaan lähtevät toimihenkilöt, perheenjäsenet ja muut tuttavat maksavat matkansa itse.

Alustava hinta-arvio mukaan lähteville pelaajille on seuraavanlainen:
- bussi: 0€
- majoitus: 80€
- ruokailut: n. 50-60€
- Liput Huuhkajien peliin: n. 30-40€
Omavastuuosuus yhteensä: n. 160-180€

Lähtökohtaisesti pelaajille hommataan koko paketti (matkat, majoitus, ruokailut ja peliliput) jos ei muuta sovita. Muiden mukaanlähtijöiden osalta palvelut hommataan tehtyjen valintojen mukaan. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä oheisella lomakkeella su 21.4. mennessä. Sen jälkeen alamme järjestelemään matkaa tarkemmin. Lomakkeen kysymyksiin kannattaa vastata mahdollisimman tarkasti, jotta saamme niistä kaikki tarvitsemamme tiedot.

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen