Syksyllä jatketaan kakkosessa!
Julkaistu: 07.07.2023 20.41

Ja syksyllä jatketaan kakkosessa...mutta ei ihan helpoimman kautta.

Keskiviikkona oltiin jälleen pakkovoiton edessä. Alku ei lupaillut KuPS3 vastaan paljon kun vieraat meni ottelun alussa johtoon PK:n löysän puolustamisen jälkeen.
Päästiin kuitenkin nopeasti peliin mukaan ja Enrike Dolisvili puski tärkeän tasoituksen Alvar Kääriäisen vapaapotkusta. Ennen taukoa Rasmus Tikkanen vei vielä isännät 2-1 johtoon. Avausjaksolla oli useampikin loistava maalipaikka mutta tehot jäi uupumaan...

Toisella jaksolla tahti jatkui samana. Vahvaa pelinhallintaa ja useita loistopaikkoja mutta ei osumia ja näin jännitys säilyi loppuun saakka. KuPS3 sai luotua omat puolittaiset paikkansa lähinnä erikoistilanteista.

Ansaittu sarjapaikka syksyksi saatiin ja toivottavasti myös uusia vastustajia. Seuraavana pelit jatkuvat Kokkola Cupissa.