B 17-16 -pojat (v. 2006-2007 synt.), P17 Kakkonen

JIPPO-j/2 - PK-37   2 - 4

Joensuu, Mehtimäki TN

Makeat pisteet mukaan Joensuun Mehtimäeltä

Joensuu on perinteisesti ollut hankala paikka vierailla. Keskiviikkoiltana iisalmelaiset tulivat kuitenkin otteluun hyvällä asenteella. Avausosuma syntyi Hugo Huttusen antaman kulman jälkitilanteesta, kun Atte Lyytikäinen survoi pallon läheltä verkkoon.

Toinen maali oli komea, kun Otso Laitinen vapautti Miso Kermanin läpiajoon ja laukaus painui yläkulmaan. Jippo kavensi iisalmelaisharhasyötön seurauksena, mutta jakson viimehetkillä Juho Ronkainen onnistui jälleen kulmapotkun jälkitilanteesta tekemään lukemiksi 1-3.

Toisella jaksolla Jippo piti enemmän palloa, mutta PK:lle avautui kolme tuhannen taalan paikkaa ratkaista ottelu, mutta läpiajoista ei syntynyt tulosta. Jippo kavensi ja loi painetta, mutta Juho Ronkainen lopetti isäntien pyristelyt läpiajosta lisäajalla.

Tilastot
JIPPO-j/2

2 - 4

(1-3)
15'MaaliLyytikäinen Atte
22'MaaliKerman Miso
33'MaaliSallinen Eemil
39'MaaliRonkainen Juho
56'MaaliJeskanen Onni
80'MaaliRonkainen Juho