Keskikentän Visa Kettunen jatkaa Pallo-Kerhossa - Niklas Sahlström tekee paluun sinivalkoisiin
EdustusjoukkueJulkaistu: 29.03.2024 09.55

Keskikentän Visa Kettunen jatkaa Pallo-Kerhossa - Niklas Sahlström tekee paluun sinivalkoisiin

Pallo-Kerho 37:n edustusjoukkueen vahvuus kasvoi kahdella omalla kasvatilla, kun Visa Kettunen (21) ja Niklas Sahlström (22) sopivat jatkosta tulevana kesän otteluissa sinivalkoisessa PK-paidassa.

Menneellä kaudella 1004 peliminuuttia kesän otteluissa kerryttänyt Visa Kettunen on kärsinyt hieman vaivojen vuoksi aivan täydestä pelikunnon puutteesta. Nyt tavoitteena olisi saada ehjä sesonki.

- Toiveena ja tavoitteena olisi, että pääsisin pelaamaan mahdollisimman paljon. Pitää vaan yrittää pysyä ehjänä ja auttaa sitä kautta joukkuetta kentällä.

- Pyrkimyksenä on kehittyä pelaajana. Meillä on hyvä runko joukkueessa kasassa ja useampi pelaaja on pelannut tällä sarjatasolla. Nuoret pelaajamme ovat kehittyneet ja luottavaisin mielin voimme jatkaa valmistautumista kohti tulevaa kesää, kertoo keskikentän Kettunen.

Keskikentällä ja puolustajana pelaamaan kykenevä Niklas Sahlström puolestaan tekee paluun sinivalkoiseen PK-paitaan. Hyvästä fysiikasta tunnettu pelaaja on tervetullut lisä joukkueeseen.

- Noin 1,5 vuotta olin syrjässä jalkapallosta ja nyt alkoi tekemään mieli takaisin kentälle. Sain huilata pelaamisesta ja tehdä muita asioita. Nyt on mukava tehdä paluu ja virtaa riittää.

- Meille näyttää tulevan jalkeille tosi hyvä joukkue. Nuoret pelaajamme ovat hyviä ja maalintekijöitäkin näyttäisi joukkueesta löytyvän. Lisäksi meillä on nyt joukkueessa paljon samanikäistä porukkaa, joten hengen kannaltakin se on varmasti hyvä asia, päättää paluun sinivalkoiseen paitaan tekevä Sahlström.

Lisää joukkueen pelaajauutisia luvassa lähipäivinä.


HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ! 🐣


Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen