Joni Norring tuonut joukkueeseen vauhtia ja vaarallisia tilanteita
Julkaistu: 07.08.2020 00.00

Joni Norring tuonut joukkueeseen vauhtia ja vaarallisia tilanteita


PELIMIES ISOLLA P:LLÄ JA SYDÄMELLÄ

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Armotonta asennetta. Niitä on PK-37:n uusi sopimuspelaaja Joni Norring tuonut iisalmelaisseuran peliesityksiin ainakin näin katsojan silmin. Tämä terriärimäinen pallotaituri muutti Iisalmeen kesäkuussa, ja jo nyt hän on kirjoittanut nimensä seuran historiaan ja maalitilastoihin.

Kotiutuminen Iisalmeen on sujunut Norringin mukaan helposti, sillä ihmiset ovat ottaneet hänet hyvin vastaan ja kaupunkikuva on miellyttävän rauhallinen ja maisemat upeat. ”Parasta Iisalmessa ovat hyvät ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet sekä mukavat ihmiset, jotka tykkäävät torilla jutella urheilusta”, hymyilee Norring.

Nappulat Norring veti jalkaansa jo 4-vuotiaana eikä muille harrastuksille ole sen koomin juuri aikaa jäänyt. Juniorivuodet hän pelasi Järvenpään Palloseurassa (JäPS). B-juniorina Joni siirtyi HJK:hon palatakseen muutaman vuoden jälkeen, vuonna 2010, takaisin kasvattajaseuraansa JäPS:iin pelaamaan miesten Kakkosta.

Vahvuuksikseen jalkapalloilijana Norring kokee rutiinin ja pallovarmuuden, fyysisyyden, kovuuden kaksinkamppailuissa sekä hyvän pelikäsityksen. ”Myös vasemman jalan potkuni on suhteellisen hyvä Suomen tasolle”, jatkaa Norring. PK-37:n päävalmentaja Jani Vidgren on oikein tyytyväinen uuteen pelaajaansa: ”Joni on tuonut nuoreen joukkueeseemme kokemusta ja on monikäyttöinen pelaaja. Hän tekee kentällä paljon oikeita liikkeitä ja on aina pelattavana, joten hän auttaa muuta joukkuetta. Lisäksi hän on tuonut eloa myös pukukoppiin.”

Joukkueen kapteeni Jesse Åhman kehuu vuolaasti uutta joukkuekaveria: ”Minusta Jonilla on oikeaoppiset ja nopeat liikkeet kentällä. Hänellä on taitava ja monikäyttöinen vasen jalka. Joni on kokemuksellaan tuonut lisää vaatimustasoa harjoituksiin. Lisäksi hänen positiivinen luonteensa on tuonut hyvää joukkueen ilmapiiriin.”

Jos on Norring tuonut lyhyessä ajassa paljon hyvää PK-37:n peleihin, niin samanmoisia terveisiä hän kertoilee uudesta kotikaupungistaan ja seurastamme: ”On ollut hienoa nähdä katsomossa niin paljon katsojia ja huomata se, että jalkapallo kiinnostaa Iisalmessa ja on ihmisille tärkeä juttu. Yritetään yhdessä nostaa PK-37 seuraavalle tasolle. Tällainen seura ja urheilukaupunki ansaitsee edustusjoukkueen korkeammalle tasolle. Tukea ja kannustusta tarvitaan! Niin ja kaupungilla saa tulla juttelemaan mistä vaan, jos minut tunnistaa.”

Sunnuntaina Joni ja muu edustusjoukkue Sankariniemellä alkusarjan viimeisessä ottelussa:

FUTIS ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ!

Seuran uusimmat

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen