Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

PK-37 - Kings SC  4 - 1

Sankariniemi N

​PK-37:lle makea kotivoitto Kingsistä

Pallo-Kerho 37 otti keskiviikkona makean kotivoiton, kun se kaatoi tyylikkäästi kuopiolaisen Kings SC:n maalein 4-1 (1-0).

Ottelun voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä, sen verran vakuuttava isäntä Pallo-Kerho 37 keskiviikkona Sankariniemen illassa oli. Myös päävalmentaja Lasse Vornanen oli joukkueensa esitykseen tyytyväinen.

- Tiedettiin etukäteen, että Kings on taitava ja fyysinen joukkue, jolta meidän pitää ottaa tila pois, jotta he eivät pääse rakentelemaan omaa peliään. Siinä onnistuimme tänään tosi hyvin, Vornanen totesi.

Avausjaksolla Pallo-Kerho karvasi tiiviisti ja prässäsi paljon jo kuopiolaisten kenttäpuoliskolla. Vaikka maaleja ei avausjaksolla syntynyt kuin yksi, hallitsi kotijoukkue kenttätapahtumia selvästi. Kingsin hyökkäykset ja maalintekotilanteet avausjaksolla olivat vähissä.

PK-37 sai otteluun kaiken lisäksi hyvän alun, kun jo ensimmäisellä minuutilla Tomi Niskanen pamautti pallon kaukaa vasemmalta laidalta takaylänurkkaan. Peli oli 1-0 ennen kuin se oli kunnolla alkanutkaan.

Avausjakson tavoin myös toisella jaksolla PK-37 sai erinomaisen alun. Tällä kertaa Miika Riihola pääsi viitosen rajalta puskemaan jakson avausminuutilla kotijoukkueen jo 2-0 johtoon, Konsta Kääriäisen tarkasta keskityksestä.

- Toisen jakson alussa saatiin sellainen johto, että pystyttiin jo vähän suojelemaan sitä. Loppua kohden omilta pelaajilta tuli muutamia sellaisia tilanteita, että jos peli olisi ollut vain 1-0, olisi ehkä nitroja tarvittu enemmän.

Vornanen oli omiensa pelissä tyytyväinen avausjaksoon ja toisen jakson alkuun. Riiholan 2-0 osuman jälkeen Pallo-Kerhon kolmannen osuman viimeisteli Eetu Rissanen vapaapotkusta reilusta 20 metristä. Hetkeä aikaisemmin Rissanen pamautti rangaistuspotkun yläristikkoon, josta pallo kimposi kentälle.

Kotijoukkueen neljännen maalin viimeisteli Eetu Tenhunen, joka puski Kääriäisen antaman kulmapotkun verkon perukoille, kun peliä oli jäljellä viisi minuuttia.

Kingsin ainokaisen teki muutamaa minuuttia myöhemmin Santana de Carvalho Nascimento kulmapotkun jälkitilanteesta.

Makean voiton jälkeen Vornanen siirsi katseet jo eteenpäin.

- Tästä on nyt hyvä lähteä jatkamaan syyskierrosta, kun pääsemme pelaamaan monta ottelua kotoisalla Sankariniemen nurmella. Kyllä sarjan kakkos- ja kolmospaikkaan vielä tähdätään, hän sanoi.

Yleisöä oli Sankariniemen keskiviikko-illan otteluun saapunut mukavasti, sillä lehtereillä istui 320 katsojaa.

Seuraava ottelu:

Pe 5.8. klo 19.00 SaPa - PK-37, Pieksämäki.

Seuraava kotiottelu:

Ke 10.8. klo 18.30 PK-37 - KeuPa Sankariniemi.

Otteluraportin tarjoaa:

Tunnelmia kuvina Sankariniemen illasta:

Tilastot

4 - 1

Kings SC
(1-0)
3'MaaliNiskanen Tomi
46'MaaliRiihola Miika
66'MaaliRissanen Eetu
70'Vaihto ulosNiskanen Tomi
70'Vaihto sisäänLyyra Samuli
77'VaroitusTenhunen Eetu
85'Vaihto ulosRiihola Miika
85'Vaihto sisäänLappalainen Rikhard
86'MaaliTenhunen Eetu
87'MaaliSantana De Carvalho Nascimento Paulo Henrique
93'Vaihto ulosTenhunen Eetu
93'Vaihto sisäänPääkkönen Timi