Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

KeuPa - PK-37   0 - 2

Keskuskenttä N

Pallo-Kerho haki pisteet Keuruulta

Kauden pisin pelimatka painoi Pallo-Kerhon pelaajien jaloissa, mutta pitkältä Keuruun pelimatkalta oli silti tuomisina makeat kolme pistettä. PK-37 kaatoi KeuPan maalein 2-0 (1-0).

- Oli tämä meiltä vähän nihkeä peli, ehkä klassisesti jalat jäivät pitkällä matkalla linja-autoon. Oltiin vaisuja kaksinkamppailuissa ja muutenkin otteissa oli toivomisen varaa, ynnäili joukkueen valmentaja Lasse Vornanen ottelun jälkeen.

Voitto ja kolme sarjapistettä oli tavoitteena, ja sen joukkue Keuruulta sai.

- Sen verran hyvä joukkue meillä on, että onnistuttiin voittamaan, vaikka peliesitys ei ihan huippua tällaisella pienellä kentällä ollutkaan. Sumputettiin vähän liikaa, Vornanen sanoi.

Ottelun alku oli tasainen, molemmilla joukkueilla oli paikkoja jo ensimmäisen vartin aikana, mutta maalinteossa kumpikaan ei onnistunut.

KeuPan yritykset nollasi erinomaisilla torjunnoillaan joukkuetta pystyssä pitänyt PK-vahti Ville Kosonen. Ja kentän toisessa päässä Eetu Rissanen oli yhtä tehokkaana kuin ennenkin viimeistelemällä kaksi maalia.

Ensimmäisen osumansa Rissanen teki, kun ottelua oli pelattu hieman vajaat 25 minuuttia. Pallo pelattiin puolustuksesta pitkällä avauksella vasempaan laitaan, mistä Eetu Tenhunen kavensi kohti maalia ja pääsi syöttämään maalin edustalle, missä Rissasella oli avopaikka siirtää pallo verkon perukoille.

Maalin jälkeen Pallo-Kerhon sai kenttätapahtumat paremmin haltuunsa. KeuPan peli perustui nopeisiin vastahyökkäyksiin, eikä se niissäkään ollut kovin tehokas. Muutamat onnistuneet hyökkäyksen Kosonen napsi varmasti.

Toisella jaksolla peli jatkui pitkään samanlaisena, kunnes ottelu ratkesi Rissasen toiseen osumaan. Hän riisti pallon vastustajan puolustusalueella, eteni muutaman metrin ja sijoitti pallon varmasti maaliin.

Ottelun loppua kohden pelin luonne hieman muuttui, kun KeuPa alkoi yrittää kavennusta roiskimalla pitkiä palloja. Pallo-Kerhon jaloissa taas pallo alkoi polttaa, joten kontroilloidut hyökkäyksen rakentelut jäivät vähiin ottelun loppua kohden.

Molemmilla joukkueilla oli paikkansa lisäosumiin, mutta viimeistelyssä ei ollut perjantai-iltana kahta maalia enempää tarkkuutta.

-Vaikka pelillisesti ei mitään priimaa ollut, jaksettiin sentään puolustaa ihan tiiviisti. Rissasen ja Kososen lisäksi topparit onnistuivat hyvin, eikä tämä nyt muiltakaan huono peli ollut, Vornanen sanoi.

Pallo-Kerhon sarja jatkuu ensi perjantaina vierasottelulla Kuopion Eloa vastaan.

Seuraava ottelu: Pe 20.5. klo 20.00 Kuopion Elo - PK-37, Kuopio.

Otteluraportin tarjoaa:

Tilastot
KeuPa

0 - 2

(0-1)
25'MaaliRissanen Eetu
67'MaaliRissanen Eetu
69'Vaihto ulosNorring Joni
69'Vaihto sisäänLyyra Samuli
80'Vaihto ulosRiihola Miika
80'Vaihto ulosSahlström Niklas
80'Vaihto sisäänLukkarinen Joonas
80'Vaihto sisäänNiskanen Tomi
89'Vaihto ulosUurtio Konsta
89'Vaihto ulosRissanen Eetu
89'Vaihto sisäänMarin Eetu
89'Vaihto sisäänLappalainen Rikhard