Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

Kuopion Elo - PK-37   4 - 1

Väre Areena TN

Pallo-Kerholle tappio kärkikamppailussa

Kuopion Elo oli etevämpi myöhään perjantai-iltana Kuopiossa pelatussa Kolmosen jalkapallo-ottelussa ja piti pisteet Kuopiossa maalein 4-1 (3-1).

Pallo-Kerhon ainokaisen perjantain koitoksessa teki Eetu Rissanen, mutta yhden miehen hyvällä pelillä ei joukkueen päävalmentaja Lasse Vornasen mukaan perjantaina pärjännyt.

- Vastassa oli hyvä ja pelaava joukkue, joka osasi liikutella palloa mallikkaasti. Meidän oma peliesitys oli perjantaina normaali vaisumpi, joten ottelun tulos on ihan oikea, hän sanoi.

Vornasen mukaan Pallo-Kerhon oma syöttöpeli ja pelaaminen joukkueena jäi jälkeen isäntäjoukkueesta. Kun PK-37 pelasi edellisen kerran kärkipään joukkuetta vastaan, oli esitys parempi.

- Kun edellisen kerran kävimme Kuopiossa, vastassa oli Kings. Siinä ottelussa pystyimme pelaamaan paremin joukkueena ja tuloksena oli silloin voitto.

Pallo-Kerhon siirtyi ottelussa jo kuudennella minuutilla johtoon Eetu Rissasen maalilla. Rissanen sai pallon Konsta Kääriäisen pitkästä pystysyötystä ja nosti kuudentoista rajalta pallon yli vastaan tulleen maalivahdin.

- Alussa pystyimme johtomaalilla horjuttamaan Elon peliä, mutta omassa puolustuspelaamisessa emme onnistuneet, ojten vastustaja pääsi rokottamaan hieman liian helposti, Vornanen harmitteli.

Elon ensimmäisen jakson kolme maalia syntyivät kaikki samalla tavalla. Pallo keskitettiin maalin edustalle, missä kuopiolaishyökkääjä meni hanakammin palloon ja pääsi ohjaamaan sen lähietäisyydeltä verkon perukoille.

- Pikkuisen liian löysästi puolustettiin. Parissa viimeisessä pelissä puolustuksemme ei ole joutunut kunnolla töihin, joten nyt huomasimme, missä meillä on parannettavaa, Vornanen myönsi.

Elo tasoitti ottelun reilunkymmenen minuutin jälkeen. Tasoituksen jälkeen toisen jakson loppupuolisko oli Pallo-Kerholta hieman heikompaa peliä.

- Meidän pakka vähän hajosi ja aloimme juosta liikaa pallon perässä. Valuimme liian alas, vaikka olisi pitänyt aggressiivisemmin ottaa peliä ylempää.

Toisella jaksolla Rissasella ja Tuomas Häkkisellä oli hyvät paikat kaventaa peli 3-2:een, mutta lisämaaleja ei nähty.

- Se harmittaa perjantain esityksessä eniten, että vastustaja oli täysin voitettavissa ja pisteet otettavissa ihan normaalilla pelisuorituksella. Nyt emme vaan päässeet normaalille omalle tasollemme.

Murheen murtamana Vornanen ei ottelun tuloksesta ollut.

- Mielenkiinnolla odotan seuraavaa kohtaamista Eloa vastaan, kun pääsemme nurmelle ja saamme omaa puolustuspeliä kehitettyä. Elo on hyvä joukkue, mutta täysin voitettavissa.

Otteluraportin tarjoaa:

Seuraava ottelu:

Tilastot
Kuopion Elo

4 - 1

(3-1)
8'MaaliRissanen Eetu
12'MaaliEskelinen Olli
28'MaaliHeiskanen Taneli
38'MaaliKauhanen Jesse
46'Vaihto ulosPääkkönen Timi
46'Vaihto ulosLyyra Samuli
46'Vaihto sisäänKettunen Visa
46'Vaihto sisäänMarin Eetu
84'MaaliKorvela Martin
85'Vaihto sisäänMakkonen Jaakko