FC Blackbird - PK-37   2 - 0

Viitaniemi TN

Jyväskylässä tavoitteena ehjä 90-minuuttinen

Pallo-Kerho 37 lähtee keskiviikkona helteiselle matkalle, kun suuntana on jälleen Jyväskylä parin viikon tauon jälkeen. PK-37:n isäntänä on tällä kertaa FC Blackbird.

Joukkueen päävalmentaja Lasse Vornanen sanoo, että viikko sitten Sankariniemellä ja kaksi viikkoa sitten Jyväskylässä tulleista tappioista on nyt opittu.

- Meillä on ollut tosi hyvä avausjakso, mutta toisella jaksolla pelimme on muuttunut vaikeaksi. Nyt tavoitteena on pelata ehjästi hyvää peliä koko 90-minuuttinen, Vornanen sanoo.

Mitään yksiselitteistä syytä toisen jakson heikkoon esitykseen ei ole löytynyt. Syitä voi olla useita.

- Yksi asia on se, että varsinkin viimeksi kotiottelussa pallon menetyksen jälkeen meillä kesti liian kauan, että pääsimme puolustusryhmitykseen. Kun pelin suunta pallon menetyksen jälkeen muuttuu, meidän pitää olla nopeammin valmiina, Vornanen sanoo.

Jyväskylässä ottelu pelataan edelleen tekonurmella ja Viitaniemen tekonurmi on paikassa, jossa tuulenvireitä ei paljon kentälle pääse.

- Luvassa on varmasti kuuma ottelu olosuhteiden puolesta. Mutta vastustajakaan ei ole helppo, vaan parastamme meidän pitää taas yrittää.

Blackbird on onnistunut voittamaan sarjassa muun muassa kärkijoukkue Kuopion Elon. Sarjataulukossa se majailee pari pistettä Pallo-Kerhon edellä neljäntenä, kun PK-37 on tällä hetkellä kuudentena.

Sarjan kärki on varsin tasainen, joten päivän onnistuminen ratkaisee pisteiden kohtalon.

- Blackbird on voitettavissa siinä missä kuka tahansa muukin. Ja kyllähän me voittamaan lähdetään, kun kerran noin kauas taas matkataan.

Ottelun live-seuranta: FC Blackbird – PK-37 (Miesten Kolmonen) (palloliitto.fi)

Ottelun live-lähetys: FC Blackbird - PK-37 - Striimiksi >> Tilaus on tehtävä keskiviikkona klo 18.30 mennessä. Tilauksen ja maksun suoritettuaan tilille, tilaaja saa omaan sähköpostiin vähän ennen ottelun alkua uuden linkin, jolla ottelua pääsee seuraamaan.

FC Blackbird - PK-37 ke 29.6. klo 19.00 Viitaniemi tn, Jyväskylä.

Otteluennakon tarjoavat:

K-Citymarket Iisalmi ? K-Rauta Masa Iisalmi ? K-Supermarket Torikulma

Seuraavat ottelut:

Ti 5.7. klo 19.00 SC Riverball - PK-37, Joensuu.

Ke 27.7. klo 18.30 PK-37 - Kings SC, Sankariniemi.

Tilastot
FC Blackbird

2 - 0

(1-0)
7'MaaliKoittola Olli
46'Vaihto ulosUurtio Konsta
46'Vaihto sisäänLyyra Samuli
66'VaroitusHäkkinen Tuomas
76'Vaihto ulosRiihola Miika
76'Vaihto sisäänLappalainen Rikhard
87'Vaihto ulosKettunen Visa
87'Vaihto sisäänNiskanen Tomi
95'VaroitusLappalainen Rikhard
95'MaaliIvlev Arseni