Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

Warkaus JK - PK-37   4 - 2

Kisapuisto N, Varkaus

Pallo-Kerholle nolla pistettä Varkaudesta

Pallo-Kerho 37:n lauantain vierailu Varkauteen ei sujunut joukkueen oman käsikirjoituksen mukaan. Joukkue joutuu palaamaan Varkauden kisapuistosta tyhjin käsin ilman yhtään sarjapistettä, kun kotijoukkue voitti maalein 4-2 (1-0).

Ja jobinpostiakin tuli mukaan, kun kaksi PK:n pelaajaa joutui katselemaan punaista korttia, joten Mikki Huttunen ja Ville Kosonen ovat seuraavassa ottelussa pelikiellossa.

Pallo-Kerhon päävalmentaja Lasse Vornanen oli mietteliäs ottelun jälkeen.

- Meillä on tosi kova henkinen lukko päällä. Haastavinta tässä on se, etten tiedä, miten saamme sen purettua, hän sanaili.

Joukkueen pelillinen esitys oli lauantaina ajoittain kelvollista. Mutta hyvät hetket eivät kestäneet kovin pitkään. Ensimmäisellä jaksolla joukkueet pelasivat varsin tasaisesti, mutta maalit jäivät puuttumaan, kunnes aivan jakson loppuhetkillä Varkauden Tommi Lankinen vei isännät johtoon.

Toiselle jaksolle Pallo-Kerhon tuli pirteästi ja onnistui tasoittamaan ottelun, kun Samu Vidgren laukoi rangastuspotkun verkon perukoille. Jaksoa oli pelattu vajaat kymmenen minuuttia.

- Tasoituksen jälkeen oman pelimme taso nousi sataprosenttia. Saimme siitä heti hyvän piristysruiskeen, mutta hyvä jakso ei kesätnyt kovin kauan. Saimme rakennettua tasatilanteessa mukavia tilanteitakin, mutta maaleja ei sytynyt.

Jakson puolivälin tienoilla Dimitri Klimov vei isännät yhden maalin johtoon, mutta Sisu Ikonen onnistui tasoittamaan vain kolme minuuttia myöhemmin.

Taas Pallo-Kerhon pelin taso nousi onnistumisen jälkeen, mutta maalienteossa onnistumisia ei enää nähty.

Ottelu loppu oli Pallo-Kerhon kannalta harmillinen. Ensin Mikki Huttunen sai hieman ehkä helposti toisen keltaisen kortin ja joutui suihkuun.

Ylivoimalle päässyt Warkaus JK onnistui tekemään päivän kolmannen maalin vain hetkeä myöhemmin. Takaisku oli kova paikka Ville Kososelle, joka joutui maalin jälkeen suoralla punaisella suihkuun.

Pallo-Kerho joutui pelaamaan ottelun lopun kahden pelaajan alivoimalla, ja WJK onnistui tekemän vielä neljännen osuman, kun PK-37 haki tasoitusta liian voimakkaasti.

- Ottelun loppu pitää unohtaa samantien. Hyvää tänään olivat nuo kaksi maalia, muta kovin paljon muuta hyvää tänään ei ollu, Vornanen sanoi.

Seuraava ottelu Pallo-Kerholla on ensi lauantaina Sankariniemellä.

- Tällainen tappio syö taas joukkuetta, mutta jostain meidän pitää kaivaa positiivinen asenne seuraavaan kotiotteluun, Vornanen suunnitteli.

Otteluraportin tarjoaa:

Tilastot
Warkaus JK

4 - 2

(1-0)
18'VaroitusKettunen Visa
45'MaaliLankinen Tommi
46'Vaihto ulosLyyra Samuli
46'Vaihto ulosKettunen Visa
46'Vaihto sisäänVidgren Samu
46'Vaihto sisäänVainio Perttu
53'MaaliVidgren Samu
54'VaroitusHuttunen Mikki
68'VaroitusVidgren Samu
76'MaaliKlimov Dimitri
79'MaaliIkonen Sisu
85'UlosajoHuttunen Mikki
88'MaaliHänninen Oskari
89'VaroitusKosonen Ville
89'UlosajoKosonen Ville
94'MaaliTorvinen Vertti