Häkkinen, Ikonen ja Tenhunen tuovat nuoruuden vauhtia Pallo-Kerhoon
Julkaistu: 12.03.2022 10.00

Häkkinen, Ikonen ja Tenhunen tuovat nuoruuden vauhtia Pallo-Kerhoon

PK-37:n edustusjoukkue sai kolme nuorta pelimiestä kiinnitettyä edelleen joukkueeseensa, kun Sisu Ikonen (18), Tuomas Häkkinen (18) ja Eetu Tenhunen (17) tekivät sopimukset sinivalkoisiin.

Sisu Ikonen pelasi jo viime kaudella neljässätoista ottelussa joukkueen puolustuksessa ja teki niissä yhden maalin. Sisulta voi odottaa hyvää kautta ja kesää, sillä alla on nyt miesten otteluita kauden ajan ja tarvittavaa kovuutta on alkanut miesten otteluihin löytymään. Tekniikka kyllä Ikosella riittää tälle tasolle. Pelinopeutta, kun vielä saadaan ripaus lisää, niin Sisulta on odotettavissa läpimurtokausi?

Tuomas Häkkinen esiintyi yhdeksässä ottelussa viime kaudella Pallo-Kerhon edustusjoukkueessa, viimeistellen niissä yhden maalin. "Tume" meinasi yhdessä vaiheessa jo pitää huilia, mutta onneksi löysi uuden kipinän pelaamiseen ja jatkoi. Tällä hetkellä silmä palaa oikealla lailla jalkapalloon. Häkkisellä on saman tahdin jatkuessa oikein hyvä kesä edessä ja kehittyminen jatkuu.

Eetu Tenhunen pelasi kaudella 2021 viisitoista ottelua PK-37:ssä. Tenhunen pelasi yleensä keskikentän laidalla otteluissa. Jalat käy ja vauhtia löytyy. Kun vielä oikeanlaista harkintaa saadaan kentälle ajoittain otteisiin ripaus lisää, niin on odotettavissa hyvää. Tenhunen on tällä hetkellä joukkueen kovakuntoisimpia pelaajia ja tossu nousee mukavalla tahdilla. Edessä taitaa olla "Tenhun" peliuran paras kesä?



Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen