Marin ja Riihola palaavat Pallo-Kerho 37:ään
Julkaistu: 10.03.2022 13.07

Marin ja Riihola palaavat Pallo-Kerho 37:ään

PK-37:n edustusjoukkue saa joukkueeseensa kaksi paluumuuttajaa, sillä Eetu Marin (19) ja Miika Riihola (22) liittyvät sinivalkoisiin ensi kesäksi. Sekä Marin, että Riihola ovat aikaisemminkin pelanneet junioreissa Pallo-Kerhossa. Molemmat pelasivat viime vuonna Pavessa ja palaavat nyt takaisin PeeKoohon.

Miika Riihola on hyökkäyspään pelaaja ja hänen parhaat vahvuutensa on nopeudessa ja suoraviivaisessa pelaamisessa. Toivotaan, että Riiholan lapikkaasta ensi kesänä pallot uppoavat vastustajan maaliin useammankin kerran. Viime kaudella sarjassa Riihola pelasi 15 ottelua alusta loppuun, viimeistellen niissä yhdeksän maalia. Riihola pelasi viimeksi PK:ssa kaudella 2017 B-junioreissa. Miikan rooli ensi kesän joukkueessa tulee olemaan iso.

Eetu Marin on keksikentän laitapelaaja, joka Riiholan tapaan on paluumuuttaja PK:n joukkueeseen. Marin on myös aikaisemminkin pelannut Pallo-Kerhossa, viimeksi kaudella 2019 B-junioreissa. Marin pelasi viime kaudella kuusi ottelua ja peliminuutteja niissä kertyi 590 minuuttia. Marin itse halusi palata takaisin sinivalkoisiin, joka osoittaa, että oikeanlaista nälkää pelaamiseen löytyy. Tervetuloa takaisin PK-37:ään!





Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen