Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

FC Blackbird - PK-37   2 - 0

Viitaniemi TN

​PK-37 joutui palaamaan ilman pisteitä

Pallo-Kerhon 37:n vierailu Jyväskylän helteiselle Viitanimenen tekonurmelle oli jälleen sarjapisteiden valossa tulokseton. Kotijoukkue FC Blackbird piti pisteet omassa pesässään maalein 2-0 (1-0).

- Ei ollut toivotunlainen lopputulos. Maalintekopelissä maalit ratkaisevat. Kun me emme onnistuneet tekemään yhtään, pistepussi jäi tyhjäksi, harmittelin joukkueen päävalmentaja Lasse Vornanen ottelun jälkeen.

Harmitus oli kova, sillä Pallo-Kerhon hallitsi varsinkin toista jaksoa selvästi. Koko ottelun aikana joukkue osui kaksi kertaa tolppaan, mutta sen lähemmäksi se ei maalia päässyt. Paitsi kerran, jolloin se liputettiin paitsioksi.

- Vastustajalla oli alakerrassa hyviä yksilöitä ja se onnistui puolustamaan tiiviisti. Me ei koko ottelun aikana löydetty siihen ratkaisua. Keskityspallot eivät tuottaneet tulosta, Vornanen sanoi.

Pallo-Kerholle sattui ottelun alussa heikko hetki, jonka kotijoukkue käytti hyväkseen. Peliä oli pelattu vain reilut kuusi minuuttia, kun kotijoukkueen Olli Koittola pääsi lähietäisyydeltä sijoittamaan johto-osuman.

Maalin jälkeen Pallo-Kerho sai pikku hiljaa juonesta kiinni ja ottelun hallinta alkoi siirtyä kohti jyväskyläläisten päätyä.

Maalinteko oli kuitenkin vaikeaa - Miika Riiholan tolppalaukaus ja paitsiomaali ja Rikhard Lappalaisen tolppalaukaus eivät lämmittäneet karvaassa tappiossa. Joukkue jäi ensimmäistä kertaa sarja-avauksen jälkeen ilman osumia.

- Kyllä meillä paikkoja oli, mutta tuollaista puolustusta vastaan maalien tekeminen ei ole helppoa. Tosin täytyy myöntää, että myös vastustajalla oli paikkansa lisäosumien tekoon.

Lisäosumassaan Blackbird onnistui vasta aivan viime sekunneilla, kun Pallo-Kerhon haki ahnaasti tasoitusmaalia. Arseni Ivlev teki päivän toisen osuman, kun lisäaikaa oli pelattu jo yli neljä minuuttia.

Pallo-Kerholla tappio oli jo kolmas peräkkäinen. Siihen joukkue aikoo saada muutoksen ensi tiistaina, kun se matkaa Joensuuhun SC Riverballin vieraaksi.

- Nyt meillä on jo kolme tappiota peräkkäin. Jotain meidän pitää keksiä, että päästään takaisin voittokantaan, Vornanen sanoi.

Otteluraportin tarjoaa:

Seuraavat ottelut:

Ti 5.7. klo 19.00 SC Riverball - PK-37, Joensuu.

Ke 27.7. klo 18.30 PK-37 - Kings SC, Sankariniemi.

Tilastot
FC Blackbird

2 - 0

(1-0)
7'MaaliKoittola Olli
46'Vaihto ulosUurtio Konsta
46'Vaihto sisäänLyyra Samuli
66'VaroitusHäkkinen Tuomas
76'Vaihto ulosRiihola Miika
76'Vaihto sisäänLappalainen Rikhard
87'Vaihto ulosKettunen Visa
87'Vaihto sisäänNiskanen Tomi
95'VaroitusLappalainen Rikhard
95'MaaliIvlev Arseni