Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

JJK Jyväskylä/2 - PK-37   0 - 4

Jyväskylä, Viitaniemi TN

Pallo-Kerho murskasi jyväskyläläiset Vidgrenin hattutempulla

PK-37 teki keskiviikkoiltana tuloksekkaan reissun Jyväskylään. Kolme viikkoa sitten PK-37 voitti JJK/2:n 3-1, mutta alemman loppusarjan ottelussa keskiviikkona Pallo-Kerho löylytti isäntiä maalein 4-0 (3-0). Illan maestrona hääri Samu Vidgren, joka teki puhtaan hattutempun.

- Nyt onnistuttiin niissä asioissa, mitä olemme harjoitelleet. Hyökkäyspeli toimi mainiosti ja puolustimme tarkasti, päävalmentaja Lasse Vornanen kertasi ottelun jälkeen.

Pallo-Kerho sai otteluun unelma-alun. Jo reilun vartin pelin jälkeen palloa oli kaiveltu JJK:n maalista jo kolme kertaa.

- Kun vastassa oli pelaava ja liikkuva joukkue, onnistuimme pallonriistojen jälkeen vaihtamaan pelin suunnan nopeasti ja jo muutaman syötön jälkeen saimme pallon maalintekopaikkaan.

Pallo-Kerhon ensimmäisen maalin teki Eetu Tenhunen, kun ottelua oli pelattu kymmenen minuuttia. Sen jälkeen maaleista vastasi Vidgren, joka onnistui heti pari minuuttia avausosuman jälkeen sekä viitisen minuuttia myöhemmin, kun kello kävi vasta 18. minuuttia. Tilanne oli hetkessä muuttunut 0-3:een.

- Kaikki olivat hyvin tehtyjä maaleja. Riisto keskialueella, muutaman nopea syöttö eteenpäin ja sitten tehokas viimeistely, Vornanen iloitsi.

Ensimmäisen jakson ajan Pallo-Kerho oli kuskin paikalla. Tehokkaan ja maalirikkaan alun jälkeen PK-37 hallitsi kenttätapahtumia täysin. Kolmen syntyneen maalin lisäksi tekopaikkoja oli jopa suurennella numeroita, mutta enempää ei ensimmäisellä jaksolla nähty.

- Maalinteon lisäksi kentällä tapahtui paljon hyviä asioita, jotka eivät numeroissa näy. Koko joukkue pelasi kokonaisuudessaan pirteästi ja energisesti. Aikaisempiin otteluihin verrattuna nyt nähtiin todella iso tason nosto, Vornanen kertasi.

Pallo-Kerhon pelaaminen on loppukauden aikana ollut ailahtelevaa. Pelin sisällä on ollut hyvä jaksoja, mutta myös synkkiä hetkiä, jotka nyt jäivät oikeastaan puuttumaan.

Toisella jaksolla JJK sai ottelussa hieman otetta ja pääsi hyökkäämään Pallo-Kerhon puolustusalueelle, jossa PK-37 kuitenkin onnistui puolustamaan tiiviisti. Lähimmillään JJK sai pelivälineen Pallo-Kerhon maalin ylärimaan, muttei sen lähemmäksi.

Lopullinen niitti ottelussa nähtiin 61. minuutilla, kun Samu Vidgren laukoi hattutemppunsa täyteen.

- Neljännen maalin jälkeen ote siirtyi jälleen täysin meille, eikä JJK:lla riittänyt enää potkua. Lopussa olisimme voineet lisätä vielä johtoakin, mutta tänään neljä tehtyä maalia oli hyvä suoritus koko porukalta, Vornanen kiitteli.

Pallo-Kerhon sarja päättyy puolentoista viikon kuluttua, kun se kohtaa Kankaalla Jyväskyläläisen JPS:n.

Otteluraportin tarjoaa:

Kauden viimeinen ottelu:

Tilastot
JJK Jyväskylä/2

0 - 4

(0-3)
10'MaaliTenhunen Eetu
12'MaaliVidgren Samu
18'MaaliVidgren Samu
46'Vaihto ulosLappalainen Rikhard
46'Vaihto sisäänLyyra Samuli
61'MaaliVidgren Samu
62'VaroitusNorring Joni
67'VaroitusKääriäinen Konsta
73'Vaihto ulosVidgren Samu
73'Vaihto ulosNorring Joni
73'Vaihto sisäänLumijärvi Joel
73'Vaihto sisäänLukkarinen Joonas
75'VaroitusÅhman Jesse
89'Vaihto ulosSahlström Niklas
89'Vaihto sisäänHarju Lukas
90'UlosajoÅhman Jesse