9
LOK
14.00
Edustusjoukkue, Miesten Kolmonen

PK-37 - JPS  6 - 1

Iisalmi, Kankaan LP TN

PK-37 lähtee hakemaan voittoa päätöskierrokselta

Kahden ottelun voittoputkeen loppukaudesta intoutunut Pallo-Kerho 37 haluaa päättää kautensa voitolla ja kolmeen pisteeseen lauantaina Kankaan liikuntapuistossa.

Päätöskierroksen ottelussa vastaan asettuu Jyväskylän seudun Palloseura, jonka Pallo-Kerho voitti joukkueiden edellisessä kohtaamisessa 2-0 Samu Vidgrenin ja Joni Norringin maaleilla.

Sen jälkeen joukkueen valmennus on vaihtunut ja peli-ilme kirkastunut. Hyökkäyksessä tällä kaudella vauhdikkaita otteita esittänyt Rikhard Lappalainen sanoo, että joukkue lähtee lauantain kamppailuun voitto mielessä.

- Olemme onnistuneet nyt viime peleissä paremmin tuomaan palloa ylös ja pelanneet suoraviivaisemmin. Maaleja me lähdetään viimeisestäkin kotipelistä hakemaan, hän sanoo.

JPS on voittanut alemmassa jatkosarjassa PK-37:n tavoin kaksi ottelua, mutta pelannut kaksi tasan, joten se on vielä kaksi pistettä Pallo-Kerhoa edellä. Joukkueiden välissä on Warkaus JK, jolla on kahden voiton lisäksi yksi tasapeli.

Lisää Lappalaisen ajatuksia oheisella videolla. Ja livetilanteita luvassa lauantaina Kankaan Liikuntapuistossa kelo 14 alkaen.

PK-37 - JPS la 9.10. klo 14.00 Kankaan Liikuntapuistossa. Otteluun vapaa pääsy!

Otteluennakon tarjoaa:


Tilastot

6 - 1

JPS
(2-1)
30'MaaliVidgren Samu
34'MaaliKettunen Visa
38'MaaliArponen Samuel
52'MaaliKettunen Visa
71'MaaliNorring Joni
83'MaaliKettunen Visa

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Pallo-Kerho 37 ry                                                  

Postiosoite: PL 79, 74101 Iisalmi

Toimisto: Sankarinkatu 9 A, Iisalmi

Puhelin: 044 - 37 37 370

E-mail: pk-37@pk-37.fi


Aidosti yläsavolainen - Ylpeästi iisalmelainen